Lene Beier i forsvar: Jørgen og Kirsten fortjener ikke kritikken

(Foto: Aller Media)

- Kære Kirsten og Jørgen. I har ikke fortjent den medfart I har fået på de sociale medier de sidste dage! Jeg synes, at det er fantastisk, befriende og beundringsværdigt, at I tør at vise os alle, at humoren og lidenskaben bestemt ikke er forbeholdt de unge.

Sådan lyder de kærlige ord fra ”Landmand søger kærlighed”-værten Lene Beier på hendes Instagram-profil, efter to af hendes deltagere har fået masser af modvind i programmet.

Kirsten og Jørgen har høstet flere negative kommentarer, fordi de ifølge flere kysser og krammer for meget i kærlighedsprogrammet.

Flere seere kalder deres medvirken for ”decideret pinlig”, og flere tilføjer, at Kirsten og Jørgen begge ”går langt over stregen”, når de kysser hinanden, spiser isvaffel i bedste Lady & Vagabonden-stil, eller når de ligger tæt i en jolle.

Kirsten og Jørgen deler flittigt ud af kys og kram.

Kirsten og Jørgen i "Landmand søger kærlighed". Foto: TV 2

Indtil nu har hovedpersonerne ikke udtalt sig, men for kort tid siden valgte Kirsten at tage bladet fra munden.

 Til SE og HØR siger hun:

- Jeg håber da, at Danmark synes, det er dejligt at to ældre mennesker viser, at de er forelskede. Dem omkring mig er så positive. Der er utrolig mange negative kommentarer, men dem tager jeg mig ikke af.

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close