Nyheder20. november 2018

Jørgen og Kirsten i kærlige kram og kys: For dejligt eller for meget?

Jørgen og Kirsten er ikke blege for at vise kærtegn og kram i ”Landmand søger kærlighed”. Der er dog nogle, der mener, at parret gør det lidt for meget. Hvad med du? Deltag i afstemningen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kirsten_og_joergen.jpg
 (Foto: TV 2)

Der bliver hverken skortet på kram, kys, kærlige blikke eller lumre jokes, når Jørgen og Kirsten får øje på hinanden i ”Landmand søger kærlighed”.

Det forelskede par viser gerne deres følelser frem på TV og går heller ikke af vejen for at nusse, kramme, ligge tæt i en lille jolle – eller dele en isvaffel i bedste Lady og vagabonden-stil.

61-årige Jørgen tog det også i stiv arm, da han havde to piger – og en tommestok – med i seng i et tidligere afsnit, og landmanden deler også gerne ud af et par lumre jokes i tide og utide.

Og i aften er ingen undtagelse. Her udbryder Jørgen pludselig ”Hov, Kirsten hvor er mine underbukser”, da han vågner efter parrets romantiske weekend. Og så kan Jørgen heller ikke undgå de lumre vittigheder, da han møder Kirstens niece og yngste søn.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kirsten_og_joergen.jpg
 (Foto: TV 2)

Kirsten og Jørgen ligger tlt i båden. Foto: TV 2

De mange kys og kram og lumre vittigheder er bestemt også blevet bemærket hos de tusindvis af seere, der hver tirsdag troligt følger med i ”Landmand søger kærlighed”. Det er dog ikke alle danskere, der er lige så begejstrede for parrets mange kys og kram, som parret selv er.

På ”Landmand søger kærligheds” Facebook-side strømmer det således ind med kommentarer fra seere, der har en mening om det kærlighedselskende par.

Og mange finder det ikke helt tilpas, at Kirsten og Jørgen er så bramfri:

- Det er så pinligt, at man næsten ikke kan holde ud at se det, skriver en blandt andet.

- De er bare for meget, krummer mine tæer i skoene, lyder det fra en anden.

- Det er stukket helt af. Ved virkelig ikke, hvad jeg skal gøre af mig selv, skriver en tredje.

- Der er nok en rigtig god forklaring på alle hendes mange ægteskaber. Hun er godt nok for MEGET, skriver en fjerde.

Hvordan det kommer til at gå Jørgen og Kirsten, må vi se, når TV 2 viser sidste afsnit af ”Landmand søger kærlighed” på tirsdag.

Hvad med du om Jørgen og Kirsten krammeri og kysseri?

Sponsoreret indhold