Nyheder7. maj 2017

Død rotte og penis gennem dørsprækken: Joan Ørting udsat for KLAM hærværk

Joan Ørting er frustreret og bekymret. På det seneste har sexologen nemlig været udsat for gentagne tilfælde af hærværk. Blandt andet har hun fundet en død rotte, der hang på hoveddøren, og natten til fredag var den gal igen: En ukendt mand stak sin penis ind gennem brevsprækken og tissede på hendes gulv
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-dk09/oktober/joan-orting-dropper-sagsanl-jpg.jpg
 Foto: Lars H. Laursen

- Det føles ikke særligt godt. Hvem mon har sådan et had til mig?

Ordene stammer fra Joan Ørting, der på det seneste har haft flere ubehagelige oplevelser i sit eget hjem.

Den 57-årige sexolog har således været udsat for gentagne tilfælde af hærværk i hjemmet på Christianshavn. Og natten til fredag var den gal igen.

Her stak en ukendt gerningsmand sin penis igennem brevsprækken til Joan Ørtings hjem og urinerede ud over hele gulvet.

Efterfølgende lagde sexologen et billede på sin Facebook-profil, hvor man tydeligt kan se en stor våd plamage midt på hendes dørmåtte. Til billedet skrev hun:

- Hærværk i nat i mit hus på Chr. En mand har tisset gennem brevsprækken, ødelagt dørtelefonen og prøvet at skrabe mit navn væk fra skiltet. Det føles ikke særligt godt. Hvem mon der har sådan et had til mig?.

Over for Ekstra Bladet tilføjer Joan Ørting, at hun har politianmeldt den ubehagelige episode – og så fortæller hun også, at det desværre ikke er første gang, at hun oplever hærværk. For en måned siden fandt hun således en død rotte, der hang på hendes hoveddør. Og senest stod en ukendt mand og bankede på både hendes dør og vinduer.

Episoden i nat var dog ekstra skræmmende, fordi den ukendte gerningsmand tydeligvis gik målrettet efter at krænke sexologen.

Til Ekstra Bladet siger Joan Ørting:

- Når en person forsøger at skrabe dit navn af, så begynder det at blive uhyggeligt. Jeg føler i hvert fald, at han har været ude på at krænke mig. Jeg har efterhånden prøvet nogle mærkelige ting. Jeg er også blevet spyttet i hovedet engang, hvor jeg gik ved søerne og trak min cykel, siger hun og tilføjer, at hun ikke aner, hvem der er efter hende, men at det må være en mand:

- ... en pige kan ikke lave den der gennem brevsprækken, siger Joan Ørting til Ekstra Bladet.

Sponsoreret indhold