Joan Ørting om Timm Vladimir: Det er for hurtigt

Timm Vladimir og forfatteren Katrine Engberg har fundet sammen igen.

Timm Vladimir og forfatteren Katrine Engberg har fundet sammen igen.

Foto: Claus Poulsen

Meldingen var helt klar i september, da bageværten Timm Vladimir og konen Katrine Engberg sammen fortalte, at nu var det slut.

I en fælles meddelelse uddybede parret grunden til bruddet.

– Det er aldrig sjovt eller let at tage sådan en beslutning, men vi tror, at det er den bedste løsning. Det lyder måske som en kliché, men vi er faktisk stadig bedste venner, vi elsker hinanden og er 100 % fokuserede på fortsat at være den bedste familie for og med vores dejlige søn, skrev de.

Men det varede ikke længe før Timm og Katrine fandt melodien igen, og det er meget naturligt, at par finde sammen igen.

Bare en måned senere har kærligheden dog alligevel sejret, og det er helt normalt, at tid væk fra hinanden er godt for forholdet, fortæller sexolog Joan Ørting.

En gang i mellem er det godt at trække sig ud af et parforhold, da det giver en et andet perspektiv på tingene.

– Man er nødt til at gå fra hinanden nogle gange for at kunne lære at tage sig af sine egne følelser og behov. Når man bliver alene, kan man begynde at kommunikere fra et kærligt sted, fordi man ser tingene på en anden måde, siger Joan Ørting.

Men den rekordhurtige forbrødring mellem Vladimir og Engberg er dog lige en kende for   optimistisk, lyder det fra rødtoppen.

– Faren er, at vi kommer for hurtigt tilbage til hinanden igen. Én måned fra hinanden er for lidt. Det kan jeg godt oplyse om. Der er ikke sket nok, for der har man ikke gjort arbejdet, advarer sexologen.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close