Nyheder25. marts 2010

Joan Ørting: Køb mig

Du kan byde på den skønne fødselar og 9 andre kendte danskere - pengene går direkte til brysterne
Hvis du kommer med det højeste bud, er du den heldige vinder af en aften i selskab med den dejlige Joan Ørting
Hvis du kommer med det højeste bud, er du den heldige vinder af en aften i selskab med den dejlige Joan Ørting
 Foto: Lars H. Laursen

Fredag fylder sexologen Joan Ørting 50 år, og det fejrer hun ved at sætte sig selv til salg. På auktionssitet QXL.dk kan man byde på den skønne fødselar, Lisa Lents, Margrethe Vestager, Annette Heick, Lotte Heise, Maise Njor, Mette Fugl, Ida Auken, Mette Frobenius og Karen Ellemann.

Læs mere: Joan Ørting kæreste med kendt musiker

Hvis du er så heldig at komme med det højeste bud, så bliver du inviteret på lækker gourmetmiddag med de 10 skønne kvinder og beløbet går ubeskåret til forskning i brystkræft.

- Da jeg var 21, døde min mor på 44 år af brystkræft. Hun kæmpede i fem år mod kræften, men der var ingen vej udenom. Hun kunne ikke reddes. Med dette gode og underholdende initiativ har jeg fået mulighed for at være med til at samle penge ind til forskningen, så kvinder som min mor ikke behøver at dø, hvis de skulle få sygdommen. Og så er det oven i købet en meget interessant måde at gøre det på. Jeg glæder mig meget til at møde min date, siger Joan Ørting.

Læs mere: Joan får opbakning af kristne

Auktionen med de skønne kvinder er allerede startet og løber helt til den 15. april. Middagen bliver holdt den 21. april på Hotel Phoenix Copenhagen.

Du kan byde på de dejlige damer her.

Sponsoreret indhold