Nyheder30. august 2009

Joan Ørting: Jeg har en elsker

Sexguruen har nu to mænd i dobbeltsengen og nyder hvert sekund
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-dk09/august/joan-oerting-elsker1-jpg.jpg
 Foto: All Over

1 dejlig mand er godt, 2 dejlige mænd er dobbelt så godt. Nogenlunde sådan må Joan Ørting have tænkt, for hun har valgt at få sig en elsker, og det er hendes mand Carsten Islington helt på det rene med.

- Jeg besluttede mig for, at jeg kun ville sige ja, og ikke nej, til Joan. Jeg valgte den kønne, frække pige i klassen, og jeg har altid sagt, hvis du vil til fest, så slå håret ud og hyg dig. Og hvis du vil rejse med dine veninder, så gør det. Det værste, jeg kunne gøre, var at pille livsglæden ud af hende, siger Carsten om sin soulmate til Ekstra Bladet.

Ifølge Joan selv forringer det ikke hendes forhold til manden, at hun har taget sig en elsker, snarere tværtimod.

- Jeg har mere lyst til sex med Carsten nu, og han har en spillevende kone, der kommer hjem med nye tricks. Vi har altid haft sex med hinanden, men når der er gået 9 år, skal der ske noget nyt. Især når man elsker at udvikle sig, fortæller Joan.

Joan og Carsten har altid haft en regel om, at de gerne måtte have sex med andre, de skulle bare ikke fortælle hinanden om det. Men inden Joan besluttede sig for at gøre Alex til sin elsker, spurgte hun Carsten om lov, og han gav grønt lys.

- Jeg havde lyst til, at der skulle være helt klare linjer. Jeg er så taknemmelig og elsker Carsten 1000 gange mere, fordi han er så storslået og sagde ja til det, fortæller sexologen.

Sponsoreret indhold