Nyheder22. oktober 2017

Joan Ørting har fået laser i underlivet

Sexolog Joan Ørting oplevede en del gener i sit underliv i forbindelse med, at hun ramte overgangsalderen. Derfor fik hun laser i underlivet for at komme svie og kløe til livs
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-dk09/oktober/joan-orting-dropper-sagsanl-jpg.jpg
 Foto: Lars H. Laursen

Overgangsalderen kan som bekendt give kvinder både hedeture og svedeture. Og så kan overgangsalderen faktisk også give gener i underlivet.

Det oplevede sexolog Joan Ørting og derfor fik hun laserbehandling for at komme generne til livs.

Det fortæller hun til Ekstra Bladet.

Joan Ørting oplevede således både at være tør og have kløe forneden – og derfor kunne sex godt blive en smertefuld affære. Derfor valgte hun at få en såkaldt MonaLisa Touch laserbehandling.

- Jeg var lidt nervøs for at prøve det, for tænk nu hvis de ødelagde min vagina. Det er ikke et sted, hvor man ønsker at have brandsår, fortæller Joan Ørting til Ekstra Bladet.

Heldigvis gik behandlingen over al forventning, og Joan Ørting mærkede intet under laserbehandlingen, der tog halvandet minut.

- Jeg har ikke fortrudt, at jeg har modtaget behandlingen. Mine problemer med svie og kløe er fuldstændig forsvundet. Jeg kan kun anbefale den til alle kvinder som måtte have gener i vagina i forbindelse med deres overgangsalder, siger Joan Ørting til Ekstra Bladet.

I 15 år var Joan Ørting gift med historiefortælleren Carsten Islington, men parret lod sig skille i februar sidste år.

Siden har hun modtaget stribevis af breve og beskeder fra fremmede mænd, der gerne vil date sexologen og parterapeuten. Hun har set og kysset med en ny fyr, men har ikke fået en kæreste på krogen endnu.

I foråret var Joan Ørting udsat for flere ubehagelige oplevelser i sit eget hjem på Christianshavn i København. Natten til en fredag i begyndelsen af maj valgte en ukendt gerningsmand at stikke sin penis igennem brevsprækken til Joan Ørtings hjem og urinere ud over hele gulvet.

Joan Ørting tilføjede i den forbindelse, at det desværre ikke var første gang, at hun oplevede hærværk. En måned tidligere fandt hun således en død rotte, der hang på hendes hoveddør. Og hun oplevede også, at der har stået en ukendt mand og bankede på både hendes dør og vinduer.

Sponsoreret indhold