Joan Divine fik øv-start på ferien

Foto: Claus Poulsen

Den tidligere Playboy-model, Joan Divine, er taget på ferie med sin nevø. De er taget til Cypern, men turen fik ikke den drømmestart, som hun kunne have håbet. 

- Da vi ankommer får vi tildelt et helt andet hotel, end det vi havde booket, vores guide fortæller os så i bussen, at det hotel vi skulle have været på var overbooket. Men han siger til os, at det vi kommer på er samme standard, som det vi havde booket hjemmefra, skriver Joan på sin blog

Men det viser sig ikke at være tilfældet. For Joan og nevøen kan straks se, at det bestemt ikke er den standard, som de har bestilt. 

- Jeg er ved at få stress. Nu skal i høre om det her hotel.Guiden sagde det var fire stjerner, men vi kan jo alle Google, det er kun tre. Med pil nedad. Maden bliver serveret udenfor, og der er fyldt med dyr i det. Toiletterne virker ikke, man må ikke komme papir i, så stopper de til. Personalet har ikke fået løn i en uge, så rengøring er der ikke meget af. Der var en lille dreng som tissede i poolen. Personalet gør ikke noget, det er op til forældrene. Dagen før vi kom, var der en lort i poolen, personalet fjernede den bare med et fiskenet, skriver Joan om hotellet. 

Heldigvis for Joan, så er de nu kommet hen på det rigtigt hotel, så deres ferie kan begynde. Men en ting er sikkert, skriver hun på bloggen, og det er, at hun kommer til at klage til selskabet, der har solgt hende rejsen. 

Du kan se flere billeder af Joan Divine i galleriet herunder

Fræk fredag: Nyd nøgne Joan Divine

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close