Jimmy Jørgensens vilde træning

Der er bestemt ikke noget i vejen med Jimmy Jørgensens krop

Der er bestemt ikke noget i vejen med Jimmy Jørgensens krop

foto: Kaspar WenstrupHvis du troede, at alle skuespillere ligger på den lade side, når de har fri, kan du godt tro om igen. 50-årige Jimmy Jørgensen er nemlig alt andet end doven, når han ikke spiller med i Teaterkoncert Gasolin for tiden.

- Jeg træner om morgenen, før jeg går på arbejde. Nogle gange bruger jeg en personlig træner, andre gange træner jeg bare selv, siger Jimmy Jørgensen til SE og HØR og afslører, at han sommetider udøver en helt speciel form for træning.

- Det er russisk soldatertræning. Det må gerne være hårdt, men jeg går op i, at det skal være enetræning, så jeg også kan bruge det til at koble af i hovedet. Selvfølgelig er det en form for meditation, siger han.

LÆS OGSÅ: Jimmy Jørgensen: Sexet far

Det er helt tydeligt, at Jimmy, der har rundet et halvt århundrede, holder sig godt. Men er træningen det eneste, han laver, når han har fri fra prøverne til koncerten?

- Nej, jeg er ikke en træningsnarkoman, men jeg løber og styrketræner en del. Men lige for tiden handler det hele om koncerten. Jeg træner om morgenen, tager på arbejde og henter så den lille (datter på snart tre år, red.) klokken fire, fortæller Jimmy Jørgensen om sin typiske dagligdagsrutine.

LÆS OGSÅ: Beate Bille lænket til Jimmy Jørgensen

Men Jimmys dagligdag ændrer sig snart, for 11. september er der premiere på Teaterkoncert Gasolin, som kommer til at blive vist de fleste aftener på Aveny Teatret.

Læs mere om Jimmys forhold til Gasolin og hans interessante hemmelighed om bandet i linket herunder:

Jimmy Jørgensens sjove afsløring om Gasolin

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close