Jim Lyngvild: Rasende på Casper Christensen

Jim Lyngvild vil ikke acceptere FunnyHaHas meninger om Mascha Vang

Jim Lyngvild vil ikke acceptere FunnyHaHas meninger om Mascha Vang

Foto: All OverHvem slog først? Mascha Vang eller Nicki Billes ven?

Det er der ingen, der ved med sikkerhed - udover muligvis politiet, der er i besiddelse af videoovervågningen fra natklubben Sunday, hvor hændelsen fandt sted natten mellem lørdag og søndag.

Her blev Mascha Vang og Kira Eggers slået i hovedet af en af fodboldspilleren Nicki Billes venner.

Siden har historierne været mange om, hvad der egentlig skete den nat. Hvem der slog først? Hvem lagde op til hvad?

En af natklubbens ejere Casper Christensen har været ude og fortælle, at man på videoovervågningen kan se hele voldsepisoden. Andre kendte har svinet natklubben til.

Hov ja, så var der lige Casper Christensen-ejede FunnyHaHa, der havde en mening eller to om nattens hændelser.

Mascha Vangs gemmested

- Først slår Mascha Vang en fyr på en natklub, som så i refleks slår igen. Så skriver vi en joke om, hvordan hun malker medieomtale på det. Det er virkelig kedeligt, at folk slår på hinanden i nattelivet, men når det er sagt, så har vi lige så ondt af Mascha Vang som af en indbrudstyv med revnede bukser, står der som opdatering på FunnyHaHas Facebook-side.

Og det har fået Jim Lyngvild, der også er venner med Mascha Vang og Kira Eggers, helt op i det røde felt.

- Nu må I kraftsparkeme styre jer, Casper Christensen & CO. Selv om det ikke er DIG, der har skrevet dette, er det dig der bl.a. står bag denne side - og dermed dig der må mane til besindighed og stå til ansvar for tåbeligheder, der lige nu er kørt ud på et overdrev. Tænk sig, jeg troede, du var et voksent menneske, men din natklub og dens lurvede klientel er åbenbart vigtigere end loven, starter Jim Lyngvild.

- Den nedenstående (her ovenstående opdatering fra FunnyHaHa red.) opdatering er måske den klammeste, der NOGENSINDE er lagt op på facebook. Den sindssyge voldsepisode er en politisag, og heldigvis er der jo kameraovervågning, der kan fortælle, hvad der skete, så at gisne om, at Mascha selv slog først, er jo nærmest direkte injurierende. Desuden smaskede voldsmanden også Kira Eggers to gange i gulvet. I guder hvor må du have en dårlig smag i munden, men hey, når man føler sig presset op i en krog, går man jo til angreb. Er det lige præcis dette, der er ved at ske for dig Casper C.? Kan du høre Fenrisulven glamme?, tordner han og opfordrer så til, at andre skal dele opdateringen.

Nicki Bille løj om voldsepisoden

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close