Nyheder 11. december 2017

Julefred aflyst: Jim Lyngvild og Mai Manniche i 'cat fight'

Modediktatoren Jim Lyngvild og smykkedesigneren Mai Manniche i opgør om psoriasis på Facebook
Foto: All Over Press

 

Ekstra Bladets modediktator, Jim Lyngvild, er røget ud i lidt af en 'cat fight' på Facebook med smykkedesigneren Mai Manniche, der er datter af lægen Vibeke Manniche.

Baggrunden er Mai Manniches optræden i fredags i 'Go' Aften Danmark', hvor hun fortalte om sin psoriasis-sygdom og om, hvordan hun forsøger at holde sygdoms-udbruddene nede.

Det gør hun blandt andet ved at fokusere på, hvad hun spiser og drikker.

Hun har fundet ud af, at det virker for hende at holde udbruddene i ave ved at holde sig fra sukker og og alkohol, fortalte hun på TV 2 fredag aften.

Men så kan det nok være, at Jim Lyngvild røg til tasterne.

Han lå ellers underdrejet med et meget voldsomt migræne-anfald tirsdag, onsdag og torsdag i sidste uge i sin mest travle periode på året med masser af arrangementer og julemarkeder på hans vikingeborg, Ravnsborg, på Fyn.

Det kan du læse mere om herunder:

Men fredag morgen var han - om ikke på toppen - så i fuld vigør igen, og det fik Mai Manniche at mærke efter sin TV-optræden.

- Nu sidder Mai Manniche i "Go Aften Danmark" og forklarer IGEN, at hendes anorektisk udseendet krop, skyldes Psoriasis... jojoooo, hun siger Gudhjælpeme OGSÅ, at det NOK er derfor at mange overvægtige har psoriasis... fordi de lever usundt... ØØØHHH???? Dette SELV om den forsker "Go Atten Danmark" har haft fat i på Københavns universitet, siger at der INGEN dokumenteret virkning er, på at leve sundt skulle give mindre psoriasis. Men hey... det er sgu da smart, når man kan finde en løsning på spøgelserne i ens eget hoved!, skriver Jim Lyngvild om Mai Manniche.   Og mange af Jim Lyngvilds 152.000 følgere på Facebook er enige med modediktatoren og er hårde ved Mai Manniche, mens enkelte forsigtigt anfører, at Mai Manniche alene fortæller, hvad der har virket for hende.   Lørdag gik Mai Manniche så til modangreb på sin Facebookprofil, hvor Jim Lyngvild får et fur.   - Jeg kan forstå Jim Lyngvild er i gang igen.   - Jim Lyngvild er han læge? Har han psoriasis? Han mener åbenbart ikke, at kost har betydning for psoriasis. Enfoldig som han er. Og atter strør han om sig med psykiatriske diagnoser. Han har været besat af mig i mange år – så det er der ikke noget nyt i. Men alle med psoriasis ved at ikke mindst kost, herunder alkohol, har betydning for sygdommen. Og forskningen viser det samme – og lige nu er der fokus på blandt andet salt. Og så er jeg egentlig ligeglad med hvad én forsker ikke følger med i.  

Mai Manniche er stadig rasende på Jim Lyngvild. (Foto:All Over Press)

  - Jeg vil undlade at give Jim Lyngvild en diagnose, om end det kan være fristende, men nøjes med at skrive, at hans udtalelser er en hån mod ikke mindst os der har psoriasis og som forsøger at leve bedst muligt med det. Og tusind tak for alle jeres mange fine tilbagemeldinger. Dem værdsætter jeg. Hver og én. Og til Jim Lyngvild må vi bare erkende at mod dumhed kæmper selv guder forgæves, skriver Mai Manniche og anfører at hendes far, der angiveligt er professor og overlæge, har forsket i psoriasis i mange år.   Vil du have mere sladder? - Køb et abonnement på SE og HØR   

Jim Lyngvild: - Jeg står ved hvert et ord!

  Mandag er Mai Manniche stadig vred på Jim Lyngvild, da Ekstra Bladet fanger hende på telefonen.   - Manden er jo dum. Når jeg vælger at være åben omkring min sygdom, og så bliver jeg skudt sådan på. Det er frygteligt at blive beskyldt for at have anoreksi og at være psykisk syg. Det er meget groft, og han burde skamme sig, siger Mai Manniche til Ekstra Bladet.   Avisen har også talt med Jim Lyngvild, der står ved sit oprindelige opslag.   - Der hvor jeg bliver rigtig gal er, når hun siger, at mange overvægtige har psoriasis, fordi de spiser usundt. Det kan man ikke tillade sig at sige. At tykke mennesker selv er skyld i, at de har psoriasis. Det er at sygeliggøre en masse mennesker, og det er en meget grov anklage, som jeg er meget vred over, at hun udbreder, siger han til Ekstra Bladet og beskylder Mai manniche for at lyve for befolkningen i den bedste sendetid.   Du kan se de to kamphaners opslag på Facebook og de mange kommentarer herunder:
 
  Galleri med Jim Lyngvilds mange outfits:

Jim Lyngvilds skøre outfits

 

Sponsoreret indhold