Nyheder22. september 2017

Blev kaldt "homo" på gaden: Her jagter Jim Lyngvild to mænd ind i butik

Jim Lyngvild valgte at jagte to mænd ind i en butik i Odense, efter at mændene havde råbt ”homo” efter ham på gaden. Se videoen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jim_0.jpg
 (Foto: YouTube)

Det kan godt være, at han er vant til lidt af hvert, og det kan også godt være, at han ofte må lægge ører til lidt af hvert.

Men forleden fik Jim Lyngvild altså nok, da han blev mødt af tilråb på gaden i Odense.

Her råbte to mænd ”homo” efter designeren, og det fik Jim Lyngvild til at reagere prompte: Han jagtede således de to mænd bevæbnet med sit videokamera.

Mændene forsøgte at gemme sig i en printerforretning, men Jim Lyngvild fulgte efter og filmede episoden undervejs. Videoen, som han har kaldt ”Homohaderen får tilbage af samme skuffe”, har han nu delt på YouTube:

- Hvorfor skal du råbe ”homo” efter mig? Du synes ikke, det er lidt pinligt? Du er en voksen mand. Gå og råbe ”homo” efter folk på gaden… Hvad fanden har du gang i? Skammer du dig som et lille pattebarn. Ej, hvor er du pinlig mand?, siger Jim Lyngvild, efter at han har jagtet den ene hætteklædte mand ind i en printerforretning i den fynske by.

Herefter går han ud af butikken, hvor han møder den anden gerningsmand, der også står og gemmer sig i sin hættetrøje:

- Hvorfor står I og råber ”homo”?, spørger Jim Lyngvild anklagende, før at personen svarer:

- Har du hørt mig sige noget?

- Var det ham der, der gjorde det?, spørger Jim Lyngvild med henvisning til fyren, der har gemt sig inde i butikken.

- Det ved jeg ikke. Du har ikke hørt mig sige noget, lyder svaret noget mumlende fra manden.

Jim Lyngvild fortæller, at han efterfølgende er blevet kontaktet af politiet, der opfordrer ham til at anmelde de to personer for hatecrime.

Det ønsker han dog ikke, fortæller han på Facebook:

- Jeg gider ikke give ondskaben for meget opmærksomhed, den sluger mennesker og jeg vil faktisk helst leve i lyset... det gør de mennesker der råber Homo-svin efter mig jo ikke - i stedet vil jeg sende dem varme tanker og ønske dem et langt og indholdsrigt liv.

Du kan se videoen lige her:

Jim Lyngvilds skøre outfits

Sponsoreret indhold