Nyheder20. marts 2012

Jim Lyngvild langer ud efter Gustav

Modeeksperten er rasende over, at reality-stjernen har været i ”Go’ aften Danmark”
Jim Lyngvild mener ikke, at Gustav høre til på "de store kanaler"
Jim Lyngvild mener ikke, at Gustav høre til på "de store kanaler"
 Foto: All Over

Da moderevseren Jim Lyngvild slog øjnene op i morges, satte han sig rasende ved sit tastatur for at give Gustav Salinas, der er kendt fra "For lækker til love" og "Divaer i junglen", én over nakken på facebook.

Læs også: Jim Lyngvild: Kvalmende rekord

- NU STOPPER DET!!! Jeg er ikke et menneske der hader, tværtimod, men jeg vil simpelthen ikke hører på at Gustav er skøn eller fed... Han er en mega egoistisk taber, der nedgør alt og alle omkring sig med sine narcissistiske udtalelser. Han er ubegavet og talentløs og det er åbenbart det der sælger, skrev Jim Lyngvild.

Årsagen til vredesudbruddet bunder i, at Gustav mandag aften gæstede "Go' aften Danmark", hvor han fortalte om sit liv som reality-stjerne. Og den udseendelse bragte pisset i kog hos Jim Lyngvild.

Læs også: Jim Lyngvild: Sviner Christiane

- I bund og grund handler det om, at jeg er træt af at blive pumpet med tåbeligheder, forklarer Jim Lyngvild seoghør.dk.

- Det er fint nok, at TV3 laver et program med ham, men at putte ham ind i programmer på de store kanaler som "Go' Aften Danmark", hvor han står og siger "tissemis" - og andre dumme ting - det er simpelthen for meget, tordner Jim Lyngvild og efterlyser mere substans og relevans.

Læs Gustavs reaktion på sagen senere på seoghør.dkSponsoreret indhold