Nyheder10. maj 2010

Jim Lyngvild: Kvalmende rekord

Modemanden har sat ting til livs, der snildt kunne få andre til at kaste op – se, hvad han nu har fortæret
Jim Lyngvild kan spise lidt af hvert
Jim Lyngvild kan spise lidt af hvert
 Foto: All Over

For halvandet år siden lykkedes det for den danske modediktator at få sit navn i Guiness Rekordbog.

Blondinen stillede op i kategorien Ferrero Roche-spisning, og skovlede ikke mindre end 7 chokoladekugler indenbords på 1 minut.

Læs også: Tissemænd: Se hvad vi kan

Udover pladsen i Guiness Rekordbog, fik danskerens evner for at spise chokolade på tid ham også med i finaleshowet af Britain's Got Talent i 2009, hvor han dog kun kunne indtage 6 chokolader i løbet af 1 minut.

I fredags gjorde Jim Lyngvild så et forsøg på at slå sin egen - og dermed hele verdens - rekord, da han gæstede Boogie. Og det lykkedes.

Læs også: Web-TV: Motion for tosser

Faktisk, indtog Jim Lyngvild denne gang 8 Ferrero Roche på 1 minut. Til sammenligning kunne Boogie-værten Jeppe Voldum kun klemme 3 chokoladekugler ned i løbet af samme tid. Her kan du se Jim Lyngvild slå sin egen rekord.

Chokolade er dog ikke det eneste Jim Lyngvild mestre at mufle i sig på rekordtid.

Specialist i citroner

Modediktatoren har også spist citroner på tid for åben skærm. Det var i "Go' aften Danmark" og det lykkedes Jim Lyngvild at skrælle og spise ikke mindre end 6 citroner på 1 minut og 13 sekunder.

Rekorden hidtil var på 3 citroner på 1 minut og 33 sekunder.

Der er altså ingen grænser for, hvad Jim Lyngvild kan indtage i løbet af meget kort tid, men hvad det næste rekordforsøg bliver, vil kun tiden kunne vise.Sponsoreret indhold