Nyheder12. juli 2013

Jim Lyngvild: Jeg er Daniel Skjern

Modediktatoren sammenligner sig selv med manufakturhandlerens søn
Den flamboyante modefyr elsker Matador
Den flamboyante modefyr elsker Matador
 Foto: Dan Mariegaard



Modeinteresseret og homoseksuel. Der er mange ligheder mellem Ekstra Bladets modediktator og Matadors Daniel Skjern. Det mener i hvert fald Jim Lyngvild, der i Politiken sammenligner sig selv med Mads Skjerns søn.

- Daniel Skjern fra "Matador" er den unge homoseksuelle designer, der stritter imod, hvad Mads Skjern vil have ham til at være. Han blomstrer selv op og bliver dygtig, fordi han på egne præmisser skaber sin vej til livet, siger han til avisen.

Bøssen med det meget hvide smil har selv haft en svær opvækst og drager paraleller til hans eget og Daniels liv.

Jim Lyngvild: Bange for akademikere

- Der er lidt "Den grimme ælling" over historien, fordi han skal gå så grueligt meget igennem for at få lov til at baske med vingerne. Det tegner et meget godt billede af mig. Jeg er bare ikke lige så pjevset som Daniel Skjern. Han er jo en lille tudemikkel, og det er jeg ikke.

Det er ikke tilfældigt, at valget af TV-personlighed falder på Daniel Skjern, når manden med det ekstremt hvide smil skal sammenligne sig med en. For han er ualmindeligt vild med den gamle DR-klassiker.

Jim Lyngvild: Jager Grand Prix-værtsrollen

- "Matador" har skabt mit liv. Hele mit værdisæt og den måde, jeg anskuer verden på, sker gennem "Matador". Når jeg sidder til møder med store vigtige direktører, og de taler om pantebreve eller noget i den stil, tænker jeg tilbage på "Matador" og kommer i tanke om en scene, hvor Mads Skjern taler om et pantebrev - og så forstår jeg det. Jeg bruger den til at skabe hele mit liv med.

- Jeg har set den mindst 30 gange, og jeg finder hele tiden nye detaljer og nuancer. Det er det, der er genialt ved "Matador". Efterhånden kan jeg alle replikkerne ned til mindste detalje, så jeg kan altid slynge en Matador-replik ud, der passer på enhver given situation.

Chok: Nyt afsnit af Matador

Sponsoreret indhold