Nyheder19. februar 2013

Chok: Nyt afsnit af "Matador"

Lise Nørgaard laver afsnit nummer 25 af den populære dramaserie
Godt nyt til alle Matador-elskere
Godt nyt til alle Matador-elskere
 Foto: All OverKan du også Danmarkshistoriens største drama-succes forfra og bagfra? Synes du også, at 24 afsnit er lige i underkanten?
Så glæd dig til på fredag, for der bliver tilføjet et 25. afsnit til "Matador".

Det afslører vært på Radio 24syv, Michael Jeppesen, ifølge MetroXpress i en opdatering på Facebook.

Det 25. afsnit bliver dog slet ikke, som vi kender det. Det bliver nemlig sendt på Radio 24Syv i programmet "Forfra med Jeppesen" fredag den 22. februar fra kl. 10.05.

"Matador"s lærer Andersen: Syg under optagelserne

Det 25. afsnit kommer ifølge Michael Jeppesen til at handle om, hvad der sker med Hans Christian, Ingeborg og alle de andre folkekære personer fra Korsbæk. Og det er "Matador"s mor, Lise Nørgaard, der sammen med Center for vild analyse kommer i studiet for at lave det sidste afsnit serien.

I Facebook-opdateringen skriver Michael Jeppesen:

»Så I afsnit 24 af matador i lørdags? På fredag i radionen skal jeg lave afsnit 25 sammen med Lise Nørgaard og Center for Vild Analyse, Per Pallesen har allerede afsløret, at hvis serien havde fortsat, så var Bolt blevet Jehovas Vidne. Men hvad kommer der til at ske med Maude? Og hvad med Mads, stopper hans forretningsmæssige held aldrig? Kom med jeres bud, jeg har hårdt brug for dem! Ingeborg, Ellen, Daniel, Maude, Violet, Kresten, Hans Christian, Helle, Louis? Hvad med lille Erik, bliver han atomfysiker?«

SE og HØR "Matador"-testen

Sponsoreret indhold