Nyheder13. august 2013

Jim Lyngvild: GRINER AD BØSSEVOLD I RUSLAND

Ekstra Bladets modediktator synes ikke, at Ruslands angreb på homoseksuelle er så vigtigt
Af af
Jim Lyngvild vækker vrede igen
Jim Lyngvild vækker vrede igen
 Foto: All OverDe bliver slået til blods, bliver politisk forfulgt, og hele verden kigger chokerede på Moskvas ekstremistiske behandling af homoseksuelle.
Men herhjemme i Danmark er det knap så vigtigt, ifølge Jim Lyngvild. Han griner endda af de undertrykte bøsser i Moskva.

- HAHAHAHAHA!!! Copenhagen gaypride dedikerer dette års pride til undertrykte russiske homoer. Hvad med at dedikere den til ytringsfriheden i jeres eget land. Nå nej, for det ville jo betyde, at I skulle kigge indad. Puha. I er jo bare nogle forsmåede og storhylende bøssekarle, skrev Jim på sin Facebook.

Jim Lyngvild vil være politiker

Jim blev fyret som vært for dette års pride, fordi han brugte det stærkt krænkende ord "bøssekarle". Og hans ret til at skrive det ord er tilsyneladende vigtigere end at hjælpe de homoseksuelle, der lige nu frygter for deres liv i Rusland.

Folk blev stærkt forargede over Jim på Facebook:

- Hvor er han langt ude. Mener han virkelig det? Han er en idiot, skrev folk efterfølgende og linkede til hans opdatering.

Jim har da også nu slettet sin kommentar, men nægter at undskylde.

Til Seoghoer.dk siger han:

- Jeg havde skrevet den, men den var skam ikke ment mod Rusland, og de russiske homoer som vi alle bør hjælpe og støtte i denne tid, men mod den danske Pride, altså bestyrelsen. Men jeg fik lige tænkt over det en ekstra gang, og kan godt se deres argument for at dedikere dette års Pride til Rusland, for de kan umuligt dedikere den til dansk mangfoldighed.

Jim Lyngvild: Jeg er Daniel Skjern

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/8d87e9b9252d4e15875c73e15377cb9b.jpg


Tidligere i dag lagde Jim dette på Facebook (Foto: Facebook)

Sponsoreret indhold