Jim Lyngvild: Blev tæsket og mobbet

Det kræver styrke at overleve som barn, når man er mobbeoffer

Det kræver styrke at overleve som barn, når man er mobbeoffer

Foto: All Over

I dag er han bedst kendt som den benhårde "Modediktator" og succesfuld stylist, der med vanlig sikkerhed betræder den røde løber .

Læs også:
Jim Lyngvild: Kvalmende rekord

Men da Jim Lyngvild, 31, var barn, var han offer for grov mobning - både fysisk og psykisk - fordi han var anderledes.

- Jeg blev dagligt systematisk mobbet og har gået på 11 forskellige skoler. Når jeg var trængt op i en krog, smed jeg rundt med borde og stole i frustration. Og jeg blev betragtet som et virkeligt problembarn, som man ikke vidste, hvad man skulle gøre ved, fortæller Jim til Ekstra Bladet.

Mobningen blev så slem at Jim blev nødt til at skifte skole hele 11 gange.

På grund af barndommens traumatiske oplevelser, har Jim i dag stiftet fonden "The Wild Foundation", der samler penge ind til forebyggelse af mobning.

Læs også: Jim Lyngvild: Perlerække til 60.000 kroner

Frustrationerne over mobningen blev så slem, at Jim i en periode var indlagt til observation på det psykiatriske Hospital Nordvang i Glostrup i næsten et halvt år.

- Jeg opholdt mig på hospitalet fra klokken syv om morgenen til kl. 16 og gik i skole på hospitalet og kom så hjem om aftenen til min mor. Observationen viste, at jeg ikke var syg, men havde en ekstrem høj intelligens, forklarer Jim.


I dag kender vi bedst Jim som den altid smilende og udadvendte kendis, der dog kan være rigtig skrap, når det kommer til andre kendissers påklædning (Foto: All Over)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close