Nyheder11. juli 2016

Jim Lyngvild anmelder mand til politiet: Jeg føler mig krænket

Modefidusen Jim Lyngvild har anmeldt en Facebook-bruger til poltiet, efter at vedkommende truede med at slå ham ned
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jim_lyngvild_dm_1.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Jim Lyngvild er vant til lidt af hvert på de sociale medier. Ofte er der flere, der smider enten hånende eller negative kommentarer i hans retning. Og normalt lader modefidusen sig ikke påvirke af de nedladende ord.

Men for nylig blev en kommentar dog alligevel for meget for Jim Lyngvild, som har valgt at anmelde kommentarens ejermand til Fyns politi.

Det skriver Ekstra Bladet.

På Facebook-siden ’Fuck Heaven And Hell I’m Going To Valhalla’ var der blevet lagt en video ud med Jim Lyngvild, hvor han viste sit hus frem.

Og det fik en ret vred Facebook-bruger til tasterne.

- Ja meget flot hus ... og en idiot der bor i det ... Ham vil jeg da gerne møde med et våben i hånden og sende ham til Valhala', lød trussels-kommentaren fra Facebook-brugeren.

Og sådan en kommentar faldt ikke i god jord hos Jim Lyngvild, som til Ekstra Bladet fortæller, at han af principielle årsager har valgt at anmelde fyren bag kommentaren til Fyns Politi:

- Jeg føler mig ikke truet af det, jeg er en voksen mand, men jeg føler mig enormt krænket. Det er blevet fuldstændig frit at sige lige præcis, hvad man vil på internettet, og det synes jeg er enormt krænkende. Ja, jeg siger også min mening på nettet, men der er stor forskel på at sige sin mening og så komme med trusler om at likvidere mennesker. Den grænse der, den bliver bare overtrådt oftere og oftere, siger han til Ekstra Bladet og tilføjer, at han ikke tror, at der kan være tale om en joke:

- Nej, nej, nej. At sige: 'Jeg vil gerne myrde dig med et våben', det har kun én betydning. Jeg tror virkelig, han mener det. Han vil gerne være sådan lidt rocker-sej, og det har altså også en konsekvens, siger Jim Lyngvild til Ekstra Bladet.

Du kan se billeder af Jim Lyngvilds hjem, Ravnsborg, herunder:

Jim Lyngvilds hjem Ravnsborg

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_19.png

Sponsoreret indhold