Nyheder17. februar 2010

Jetsetdronningen: Hun har grædt og grædt

Venner og familie er enige om, at den 40-årige erhvervskvinde er blevet straffet hårdt nok
Hele retssagen og processen har været straf nok, siger jetsetdronningens familie og venner
Hele retssagen og processen har været straf nok, siger jetsetdronningens familie og venner
 Foto: All Over

Hvorvidt sagen mod jetsetdronningen bliver anket eller ej står hen i det uvisse indtil i morgen. Uanset udfaldet og om hele menageriet måske skal gentages i Landsretten, så mener den 40-årige erhvervskvindes familie og venner, at hun har fået rigelig straf.

Hele processen har tæret hårdt på hende selv, hendes nærmeste familie - ikke mindst hendes børn.

- Det værste er, at det gået så hårdt ud over børnene. De kan mærke, at der er noget gevaldig i vejen. At mor og fra ikke længere har det samme overskud. Tværtimod, siger hendes søster til BT.

Undervejs i retssagen blev det mere end antydet, at ægteskabet også havde skurret gevaldigt det seneste par år, og at kvinden har haft flere kærlighedsforhold til andre mænd. Det gav selvfølgelig problemer på hjemmebanen.

- Facts er facts, og det er rigtigt, at hun i en periode flyttede alene op i deres sommerhus og boede. Men deres ægteskab er blevet abnormt meget bedre. Han har virkelig været der for hende i en svær tid, og i fuldt flor har hun set, hvor meget han i virkeligheden elsker hende, siger veninden Charlotte Rachlin til avisen.

Hun har under hele retssagen bakket op om sin veninde - og det ikke kun i medierne, når der skulle forsvares og beskyttes, men også hjemme, når presset er blevet for stort.

- Når hun har været ked af det, og har haft behov for at græde, har både jeg, hendes øvrige veninder og hendes mand været der for hende, siger Charlotte Rachlin til avisen.

Trods de personlige omkostninger, så har jetsetdronningen imidlertid gjort sig skyldig i en forbrydelse, og som hendes søster så lakonisk siger det:

- Hendes liv har altid været fremstillet som perfekt. Men det er der jo ikke nogen menneskers liv, der er. Heller ikke hendes.

Sponsoreret indhold