Nyheder15. oktober 2014

Jessica Priscilla og mor Jette: Vi elsker Dybvaaad

Mor og datter er vilde med komikerens til tider grove jokes
Af af
Jessica Priscilla og mor Jette griner af Dybvads jokes
Jessica Priscilla og mor Jette griner af Dybvads jokes
 Foto: Krestine Havemann/SBS Discovery MediaDer er mange, der griner, når Tobias Dybvad står på scenen og laver den ene vittighed efter den anden på en reality-deltagers bekostning i hans comedy-show "Dybvaaad" på TV2 Zulu. Somme tider i den så grove ende, at man kan sidde og krumme tæer og spekulere over, hvordan det dog bliver modtaget hjemme hos jokens hovedperson.

Og det spørgsmål er Jessica Priscilla og mor Jette fra Kanal 4-succeesen "Mig og min mor" da også ofte blevet stillet. Men den glade duo hører selv til det publikum, der triller rundt i sofaen af grin.

Læs også: Jessica og mor: Frække fotos

- Når vi sidder og ser ham i TV, sidder vi og glæder os til at se, hvad han finder på i dag. Vi glæder os altid til at se, om vi selv er med i programmet, men det er jo også sjovt, selv om vi ikke er med, siger Jessica Priscilla til seoghør.dk.

- Det er jo vildt sjovt, at han kan lave jokes ud af scener, der ikke var sjove, da de blev optaget.

Og dem har der været en del af gennem de forskellige sæsoner. Tobias Dybvad proklammerede på et tidspunkt, at mor Jette hørte til hans favorit reality-deltagere, fordi hun har været leverandør til adskillige vittigheder. Mor Jette og Priscilla har ligesom Dybvad også en favorit:

Læs også: Tobias Dybvad: Vanvittig tatovering

- Hans kageblende-joke er jo vildt sjov. Det er nok vores favorit, griner Jessica.

Det er dog ikke alle jokes, der er blevet kvitteret med et kæmpe grineflip hjemme i sofaen hos Jette og Jessica. Én gang er spasmageren gået over stregen.

- Min mor og jeg fik på et tidspunkt taget billeder sammen i undertøj. Det fik han vendt til et eller andet med mor/dattersex, det var ikke særlig fedt. Men det er ikke noget, vi har tænkt så meget over.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/d144a9f339064c79a3c096e5982c4207.jpg


De ovennævnte berømte billede af Jette og Prscilla i undertøj (Foto: Peter Bredsgaard)

Sponsoreret indhold