Nyheder10. februar 2014

Tobias Dybvad: Vanvittig tatovering

Komikeren har fået en meget sexet Maiken Wexø på armen
Tobias Dybvad må siges at være en meget modig mand
Tobias Dybvad må siges at være en meget modig mand
 Foto: Dan MariegaardVi vidste godt, at Tobias Dybvad elsker sit Zulu-program "Dybvaaaaad", men at han er villig til at lade sig tatovere for at få lov til at vise klip fra "De unge mødre" igen, kommer alligevel som en overraskelse.

Ikke desto mindre sidder der nu en smuk og rygende sexet Maiken Wexø på komikerens arm. Hun er nemlig ny programdirektør for SBS Discovery Media, der ejer Kanal4 og Kanal5.

Og hun og SBS Discovery har netop givet Tobias Dybvad lov til igen at bruge klip fra deres programmer. Men selvom man kunne fristes til at tro det, er tatoveringen altså ikke en del af aftalen.

- Jeg vil gerne understrege, at det ikke var et krav fra SBS' side, siger den evigt sjove herre i dag i "Go' Morgen P3".

Tobias Dybvad: Vinder TV-krig

- Men det gør det jo egentlig bare til en endnu mere dum tattoo, funderer han, mens han begejstret beskriver det evige blækbillede for lytterne.

- Det er en lækker... Øhh... Altså, man har været gavmild med... Hehe, forsøger han grinende, inden radioværten bryder ind:

- Med udskæringen?

- Haha, ja, er den ikke flot, spørger Tobias Dybvad, inden P3 pludselig hiver Maiken Wexø selv ind i studiet for at se nærmere på tatoveringen.

- Det er den mest flatterende karikaturtegning, jeg nogensinde har set, udbryder hun til den noget storbarmede udgave af sig selv.

- I wish I looked like that (Jeg ville ønske, jeg så sådan ud, red.), siger Maiken Wexø.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/47c42c8735004181bff20162c27d82fa.jpg


Sådan ser tatoveringen af en noget vulgær Maiken Wexø ud (Foto: Facebook)

Maiken Wexø og Henrik Boserup: Nu flytter vi sammen
Sponsoreret indhold