Jesper Vollmer og Mette Bluhme afslører: Det er vores guilty pleasure

Både Mette Bluhme Rieck og Jesper Vollmer er glade for god mad.

Både Mette Bluhme Rieck og Jesper Vollmer er glade for god mad.

(Foto: Thomas Laursen)

Selv om de lærer danskerne om madvaner og forbrug, er det ikke ensbetydende med, at de selv følger de gode råd til punkt og prikke.

Mette Bluhme Rieck og Jesper Vollmer er aktuelle med anden sæson af DR’s ”Spis og spar”, men hvor gode er de egentlig selv til at få mest muligt ud af pengene, når de køber ind, og kan de holde sig fra de ”forbudte varer”?

– Jeg har lidt en afhængighed. Jeg spiser generelt for meget slik, og jeg har en ting med light sodavand, men jeg er ligeglad med, om det er Pepsi Max eller Cola Zero, indrømmer Mette Bluhme Rieck over for SE og HØR og hentyder til, at hun altid kigger efter gode tilbud på sin hemmelige last.

Når det gælder madlavning, søde sager og orden i køkkenet, må kokken Jesper Vollmer, der er gift med Annette Heick, også krybe til korset og løfte sløret for sine ugerninger.

– Jeg spiser også for meget slik. Vi bor jo i Sverige, og det er så billigt derovre. Men så fandt jeg for nylig i et af vores skabe en nutella, som udløb i 2014. Så lige præcis nutella spiser vi åbenbart ikke så meget af hjemme hos os, fortæller Jesper Vollmer, der ikke kun køber slik til sig selv, men også er blevet de danske venners slikpusher.

– Til jul fik jeg en lakridspibejulekalender af ham, men den holdt ikke helt til juleaften, lyder det fra slikglade Mette Bluhme Rieck. 

Læs mere om Mette Bluhme Rieck og Jesper Vollmer i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close