Nyheder7. juli 2017

Jesper Binzer dropper D:A:D

Forsangeren gennem mere end 30 år går solo.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/1jesper.jpg
 Foto: All Over Press)

Man kan ikke sige D:A:D uden at sige Jesper Binzer.

Men selv om forsangeren og rockbandet de har hængt uløseligt sammen de sidste 30 år, har den 51-årige rockmusiker droppet sit band og er gået solo - i hvert fald for en stund.

For mens D:A:D har taget kalenderen for at tage på en længere turné og dermed sætter den kreative sangskrivningsproces på pause, har Binzer øjnet muligheden for at lege lidt på egen hånd.

- Jeg har været inde i et overflow af idéer, og der har bogstavelig talt været udskriftskø på printeren, så jeg så mit snit til at afprøve dem, siger han i en pressemeddelelse.

Trods mere end 30 års erfaring på scenen, er det alligevel med spænding og en vis nervøsitet, at han springer ud i sit eget projekt.

- Selvfølgelig var det lidt skræmmende i starten, men det har allermest været frigørende. Det har vist sig, at mine små panikanfald har været ret grundløse, for jeg ved godt, hvordan man gør, og hvad jeg vil have, siger han til Ekstra Bladet.

https://imgix.seoghoer.dk/bb-699023.jpg
 Foto: All Over

Jesper Binzer har haft selskab på scenen gennem de sidste 31 år. Nu er han gået solo og skal undvære Jacob Binzer, Stig Pedersen og Laust Sonne, når han optræder (Foto: All Over?

En af de sange, som er nået igennem nåleøjet er "The future is now".

Nummeret skal være med i lanceringen af den nye bokseturnering "World boxing super series", hvor man kan vinde "Muhammed Ali"-tofæet.

Drengene fra D:A:D har løbet parløb de sidste 31 år og er med tiden vokset fra at være hovedløse drengerøve til at være hardcore forretningsfolk.

Men selv om drengene fik ret godt styr på forretningen, begyndte Binzers bundlinge for et par år tilbage at bløde røde tal.

Derfor solgte han ifølge eget udsagn sin sjæl til djævlen og gav sig i kast med at lave reklame for at gøre de røde tal sorte.

Du kan høre Jesper Binzers solodebut her.

Sponsoreret indhold