Nyheder23. marts 2013

Jesper Binzer: Økonomisk i knæ

Se, hvordan D-A-D-forsangeren ”solgte sin sjæl til djævlen” for at blive gældfri
Jesper Binzer tjente kassen, da han indspillede en reklamefilm
Jesper Binzer tjente kassen, da han indspillede en reklamefilm
 Foto: All OverDer er ikke noget, som kan få diverse kritikere op af stolen, som når kendte mennesker laver reklamefilm for ussel mammon.

Men da Jesper Binzer fra D-A-D i 2011 pludselig tonede frem på TV-skærmen i en reklame for PFA Pension, var kritikerne nærmest ved at falde ned ad stolen.

Jesper Binzer har gennem sin imponerende karriere valgt og vraget med stor omhu, hvilke ting han ville sættes i forbindelse med, og hvilke han ville undgå. I mange år sagde han og hans band f.eks. pænt nej tak, hvis de blev tilbudt at spille til halballer og julefrokoster.

Binzer: Kyssede med Sidse Babett

Derfor undrede det de fleste, at netop han kunne finde på at "sælge sin sjæl til djævlen". Og den nu 44-årige rocksanger forstår godt folks fordømmelse.

- Reklamen var et chok for mange. Når man laver sådan noget, så bryder man på en måde den kontrakt, man har med sine fans. Nemlig den kontrakt, at når man siger noget, så lytter de med hjertet. Men på den anden side havde jeg fandeme også overholdt den kontrakt i mere end 25 år, nærmest undskylder den langhårede sanger i et stort interview med Ekstra Bladet.

Realiteten var nemlig, at det udelukkende var røde tal på bundlinjen, der fik Jesper Binzer til at lægge sine fine fornemmelser på hylden og kaste sig i grams i reklameverdenen.

- Jeg var på det tidspunkt sendt til tælling og var tæt på ikke længere at kunne træde vande rent økonomisk. Så jeg ville bare gerne have et stykke arbejde, forklarer han og fortæller, at den ene reklame endte med at gøre ham helt gældfri.

I øjeblikket er det i øvrigt talkshow-værten Anders Breinholt, som nyder godt af PFA Pensions velbetalte reklamespot.

Se eller gense reklamen med D-A-D's frontmand her:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold