Nyheder24. juni 2013

Jes Dorph: Undskylder for bommert

TV3-sportsværten erkender, at han har begået en kæmpe brøler
Jes Dorph stak næsen lidt for langt frem.
Jes Dorph stak næsen lidt for langt frem.
 Foto: All Over



Man skal passe på med at stikke næsen for langt frem, hvis man ikke har noget at have det i.

Det må den tidligere Mr. News, Jes Dorph-Petersen, erkende.

Jes Dorph: Under tøflen

For lørdag morgen var den populære TV-vært lige vel hurtig til at konstatere, at hans favoritaviser IKKE havde et eneste ord med i spalterne om den danske racerkører Allan Simonsens tragiske død lørdag på Le Mans-banen.

Jes Dorph undskylder mange gange

Der var bare ét problem, fandt Jes Dorph senere ud af, da han allerede HAVDE skrevet sin reprimande på sin Facebook-side: Han havde fat i den forkerte avis.

- UNDSKYLD UNDSKYLD & UNDSKYLD til Berlingske og Politiken fra mig:

Jeg har netop slettet en opdatering her på Facebook, hvor jeg harcelerer over, at de to avisers søndagsudgaver ikke omtaler, at en dansk racerkører i går blev dræbt under Le Mans løbet.
MIN KRITIK ER TOTALT UBEGRUNDET og skyldes en pinlig, selvforskyldt fejl - eller rettere, at jeg ikke undersøgte omstændighederne ordentligt: I min private postkasse denne morgen lå godtnok både Berlingske og Politiken, som jeg derefter gennemlæste og blev vrede på.
Hvad jeg ikke så og undersøgte er, at det var lørdagsudgaverne (jeg var ikke hjemme igår), jeg havde læst.
Siden har jeg fundet mine søndags-aviser - de var lagt "forkert" på en nabos dørmåtte. Og i begge er ulykken og dødsfaldet naturligvis nævnt.
SÅ IGEN UNDSKYLD TIL POLITIKEN OG BERLINGSKE. To strålende, velskrevne, fyldige, interessante, perspektivrige, veloplagte og læsværdige aviser.

Sponsoreret indhold