Nyheder22. april 2013

Jes Dorph: Under tøflen

TV3-værten får ikke et ben til jorden derhjemme
Når det kommer til indretning, er det Louise, der har bukserne på hjemme i privaten.
Når det kommer til indretning, er det Louise, der har bukserne på hjemme i privaten.
 Foto: All OverDet kan godt være, TV3-værten og den tidligere Mr. News, Jes Dorph-Petersen, skred fra sin kone for at blive kæreste med langt yngre Louise Lehrmann.

Men til gengæld har han fået sin sag for i parrets nye, fælles hjem, hvor chefredaktøren for Boligmagasinet og den kommende vært på et boligprogram på TV3, huserer.

Jes Dorph har brokket sig

Som boligekspert er det nemlig Louise Lehrmann - og KUN hende - der bestemmer, hvordan der skal se ud i privaten.

Jes Dorph: Ny kæreste

- Her er det mig, der bestemmer! Der ved jeg bedst, hvad der skal til, mens han er bedre på andre områder, udtaler Louise Lehrmann til Ekstra Bladet.

Hun fortæller til avisen, at det dog ikke er alle ting, hun har fået igennem. Jes Dorph har med hendes ord brokket sig lidt hist og her.

- Han har jo pippet lidt. Og han har stået fast på sine krus. Han har godt nok smidt en masse ud, men han har stadig en 30-40 stykker. Det er meget grimme krus, siger Louise Lehrmann, med henvisning til Jes' samling af kaffekrus.

Samtidig fortæller hun, at hun også har måttet give Jes lov til at have en plakat med racerkøreren Senna hængende i spisestuen og en Champions League-fodbold i en reol.

Jes Dorph: Tænder på divaerne


Sponsoreret indhold