Nyheder17. januar 2010

Jes Dorph-Petersen: Brinch slipper uden men

Vennen og kollegaen takker på Niels’ vegne på sin Facebook-profil
Jes Dorph-Petersen er snart tilbage på skærmen Foto: All Over
Jes Dorph-Petersen er snart tilbage på skærmen Foto: All Over
 Foto: All Over- Tak for alle hilsner, støtte og sympati til Brinch her på siden - og ikke mindst de mange af os, der tager afstand til overfaldet. Niels slipper uden men, sandsynligvis. Men det gør ikke handlingen mindre grov, stupid og ækel.

Så enkelt takker Jes Dorph-Petersen på sin Facebook-profil for alle de mange sympatitilkendegivelser, han og hans gode ven og kollega fra TV2, Niels Brinch, har fået efter den meningsløse vold, som Brinch var udsat for tidligere.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/januar/niels-brinch-forslaaet300-jpg.jpg


(Foto: Ekstra Bladet)

Niels Brinch havde været i byen med kolleger fra TV2, men da han ville hjem og stod på Sankt Hans Torv på Nørrebro, hvor der var livemusik, råbte en person pludselig: -Stikkersvin og politisvin, og så blev Niels Brinch slået ned. Han fik flere slag eller spark i hovedet.
Brinch fik selv ringet efter en ambulance og blev kørt til Bisbebjerg Hospital, hvor han straks blev behandlet. Og selvom det ser voldsomt ud, når man har fået sådan en røvfuld, så slipper han altså, men skal nok regne med, at der går uger, før han ser normal ud igen.


Sponsoreret indhold