Nyheder4. november 2008

Jeppe Nybroe: Festdag i Kenya

Den tidligere TV-Avisen-vært Jeppe Nybroe glæder sig til en festaften, der står i det amerikanske valgs tegn
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/jeppe-nybroe-festaften1-jpg.jpg

Aftenens og nattens valg bliver ikke kun dækket massivt af både danske og udenlandske TV-stationer. Også på avis-redaktionerne bliver der knoklet, og for den tidligere TV-Avisen-vært Jeppe Nybroe bliver det hårde arbejde kombineret med fest.

- Uanset hvem der vinder, er valget en festdag, og jeg har strøget en hvid skjorte til en lang arbejdsdag på nyhedsredaktionen, siger Jeppe Nybroe Nybroe til www.seoghoer.dk.

- Jeg er af den overbevisning, at nyhedsjournalister ikke skal optræde med, hvem de stemmer på, ej heller når det gælder valg i andre lande, siger Jeppe

- Så da jeg er nyhedsjournalist, vil jeg holde min private stemme for mig selv - og nøjes med at sige, at uanset hvad er præsidentvalget i USA historisk med et valg mellem McCain, 72-år og krigshelt - eller, som alt tyder på, Obama, der så bliver første afro-amerikaner i Det Hvide Hus. Obama er jo halvt amerikaner, halvt kenyaner - jeg er selv født og har rejst i Kenya, og jeg tror sgu det bliver en historisk festdag også i Kenya, hvis Obama bliver USAs næste præsident!, siger han.

Sponsoreret indhold