Nyheder22. september 2017

Jenna om René: Han skal blive mere prinse-agtig

Jenna Bagge og René Holten Poulsen arbejder hårdt for at få deres quickstep til at se elegant ud, når de træder ind på "Vild med dans"-gulvet.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20170918_tsl_jenna_og_rene_0063.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Når René Holten Poulsen hopper op i sin kajak, så har han det som en fisk i vandet. På dansegulvet forholder det sig lidt anderledes. Men som med alt andet er han ved at erfare, at hårdt slid betaler sig.

- Jeg er ikke noget naturtalent. Jeg har altid arbejdet hårdt for det, jeg har opnået med min sport, siger den OL-medaljevindende kajakroer.

Og sådan tror han også, at det kan blive på dansegulvet, hvor han nu øver den tredje dans sammen med Jenna, nemlig en quickstep.

- Hvis jeg var startet i samme alder som dig, så jeg godt, jeg kunne være blevet en god danser. Jeg har en langsomt startende læringskurve, siger René Holten Poulsen.

Og heldigvis kan hans skønne dansepartner mærke, at han er blevet meget mere afslappet, når de hopper i danseskoene.

- Du er begyndt at synes, det er sjovt at danse. Nu skal du bare blive elegant inden fredag. Du skal blive mere prinseagtig, smiler Jenna.

- Det skal føles som om vi kører på en motorvej, men lige nu kører vi traktor, siger Jenna.

I aften kan du se, hvordan Jenna og René Holten Poulsen klarer deres quickstep.

I videoen herunder kan du høre Jennas vurdering af, hvordan René klarer det på dansegulvet og hvornår det er nødvendigt for René at komme med kage til Jenna.

Sponsoreret indhold