Nyheder3. april 2014

-Jeg vil ikke se din klamme penis

Realitystjernen Sy Lee modtager nøgenfotos i massevis fra ældre mænd
https://imgix.seoghoer.dk/media/9e034a50197345d58c3c4879bb499a76.jpg
 Foto: Privat



Der er både fordele og ulemper ved at være et kendt ansigt. Og Sy Lee fra "Divaer i junglen" og "Fristet" har i den grad oplevet bagsiden af medaljen.

For når realitystjernen tjekker sin inbox på facebook, får han sig ofte noget af et chok. Det er nemlig ikke kun søde ord fra fans, han åbner op for, men også billeder af andres kønsdele.

- Jeg har fået billeder hist og pist siden jeg lavede "Fristet". Både fra mænd og kvinder. Men nu er det mere mænd, siger Sy Lee til seoghoer.dk.

LÆS OGSÅ: Sy Lee: Mine hemmeligheder skal bare begraves, Gusse

Han optræder af og til selv letpåklædt på billeder, bl.a. i forbindelse med sin fitnesstræning, og måske er det derfor, fremmede tror, de kan sende deres nøgenbilleder til ham, forklarer han.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/56d7f49d578643ae95c0c439d7d4269f.jpg


Sy Lee havde ikke selv for meget tøj på, da han deltog i "Divaer i junglen" (Foto: TV3)

LÆS OGSÅ: Peter Birch er vild med Sy Lees bryster

Men selvom man måske kunne tage det som et kompliment, at mænd og kvinder vil have en til at lure på deres nøgne kroppe, er Sy Lee bestemt ikke begejstret.

- De unge piger og fyre (der sender nøgenbilleder, red.) chokerer mig, men de kan jo ikke gøre for, at de er tiltrukket af mig. Men det er uacceptabelt, når det er en, der er ældre end min far, siger han.

- Det klammeste er deres kønsdele. Billeder af deres penis. Føj! Ældre mænd er de klammeste. Ældre end min far, fortæller "divaen", der dog har modtaget én mail, der havde et mere upassende indhold end nøgenbillederne.

- Jeg har også prøvet at få tilbudt sex af en ældre herre, der vil give mig løn for det. Det er nok det klammeste.

LÆS OGSÅ: Sy Lee: Lisa Lents skylder mig en undskyldning

Sy Lee synes selv, han finder sig i en del. For han er hele tiden bevidst om, at man som kendt, og måske især som realitydeltager, skal regne med en del overraskende henvendelser fra både fans og det modsatte. Men nu er grænsen nået.

- Jeg har virkelig fået nok af de billeder, jeg ved, at man som offentlig person skal finde sig i meget, men den her ældre herre er simpelthen prikken over i'et. Må han skamme sig.

LÆS OGSÅ: Sy Lee indlagt efter stress

Sponsoreret indhold