Nyheder27. november 2018

Jeg vil ikke ende som min far

Lige nu kan man følge Oscar Bjerrehuus i DR3-serien "Mere voksen end Bjerrehuus", og der kommer et par sandheder på bordet fra den 17-årige model
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dcx-74872505-20181126194100.jpeg
 (Foto: DR/Agnete Schlichtkrull)

Oliver Bjerrehuus har igennem de seneste 20 år sat sit præg på det danske mediebillede.

Historierne om druk, stoffer og det vilde liv har fyldt i medierne, men det er vilde liv er ikke noget, der er smittet af på sønnen Oscar.

Det fortæller Oscar i dokumentarserien "Mere voksen end Bjerrehuus", der for tiden bliver sendt på DR3.

Oscar bor hjemme hos sin far, mens han passer modelarbejdet og gymnasiet.

- På mange punkter har det været fedt med en far med en masse energi, og som også har kunnet lide at feste. Men også super irriterende, når jeg skal op og i skole, og min far har holdt en fest dagen før eller en morgenfest eller et eller andet i den stil, fortæller Oscar i dokumentarserien.

Det er heller ikke lige nemt at bo med Oliver Bjerrehuus. Der hersker nemlig en kaosstemning i hjemmet.

- Jeg føler, der kommer en stemning af kaos. Det er mega trash. Så kan jeg godt blive irriteret, hvis jeg ikke føler, at han accepterer mit liv, eller hvad jeg skal, for eksempel når jeg skal op i skole om morgenen. Vores hjem er en drengehule. Det er næsten som at bo med en roomie og ikke en far, siger Oscar.

Artiklen fortsætter efter billedet

Oscar Bjerrehuus kom tidligere på året i stald hos Unique Models.

Sammen med sin far har han blandt andet optrådt i Euroman.

Artiklen fortsætter efter billedet

At Oscar er gået i sin fars fodspor og er blevet model, gør også, at han kan få gode råd fra Oliver i forbindelse med karrieren.

- Det betyder rigtig meget, at jeg kan dele at være model med min far. Han kan hjælpe mig og give gode råd, og det har han ikke kunnet i mange andre punkter i mit liv, fortæller Oscar Bjerrehuus, der i modsætning til sin far snart har en gymnasiel uddannelse.

Oscar har da også andre planer med sit liv, end at skulle leve et liv i overhalingsbanen, som Oliver har gjort i mange år.

- Jeg vil ikke ende som min far, og jeg kommer heller ikke til at ende som ham, for vi er ikke ens, lyder det fra Oscar Bjerrehuus.

Sponsoreret indhold