Nyheder4. juni 2010

”Jeg var meget bange”

Dansk topmodel i havsnød ud for Kinas kyst. Måtte holde fast for ikke at styrte i bølgerne
Hverken et sødt smil eller en veldrejet krop kan redde en fra havets vildskab. Det måtte danske Maja madsen sande forleden
Hverken et sødt smil eller en veldrejet krop kan redde en fra havets vildskab. Det måtte danske Maja madsen sande forleden
 Foto: Dreammodels.dk

Miss World Bikini-konkurrencen, der lige nu finder sted i Kina, var ved at få dramatiske konsekvenser for den danske deltager Maja Madsen.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/juni/majamissbikinitekst-jpg.jpg


Maja Madsen stiller op for Danmark i bikini-konkurrencen (Foto: Mario Guerrero Thorsbog)

Læs også:
Ægte vandmeloner

Motorstop

Under en tur til en af konkurrencens mange arrangementer blev Maja Madsens båd nemlig ramt af motorstop i meterhøje bølger - uden mulighed for at navigere eller styre fartøjet.

- Turen skulle tage 30 minutter, men vores båds motor gik i stykker midt ude på havet, så vi flød rundt i, hvad føltes som evigheder, fortæller en rystet Maja Madsen.

Læs også: Så kom solen - her er pigerne

Uden redningsvest

- Jeg var meget bange. Havet og bølgerne var så store, så vi skulle holde fast, så vi ikke faldt af. Det var en helt vildt oplevelse.

- Efter en time, blev vi evakueret af en anden båd, og så fik vi hurtigt en redningsvest på. Jeg synes, at det havde været mest ansvarligt at give os dem på inden sejlturen, siger modellen, der så småt er ved at komme sig over oplevelsen.

- Jeg var da noget chokeret og udmattet, da vi endelig kom i land, men alle er ok nu.

Se meget mere til Maja Madsen her, og se hendes frække video her:










Sponsoreret indhold