Nyheder 14. maj 2010

Carl-Mar Møller: Dybt chokeret

Var personligt tæt ven med MGP-stjernens offer, socialarbejderen Ralf Heinemann
Carl-Mar er rystet over mordet på sin tidligere elev, som MGP-stjernen er sigtet for
Carl-Mar er rystet over mordet på sin tidligere elev, som MGP-stjernen er sigtet for
Foto: All Over

Da hele den ulyksalige historie om den psykisk ustabile, tidligere MGP-stjerne, der er sigtet for at myrde sin social-kontaktperson Ralf Heinemann, sad sexologen og kendis-terapeuten Carl-Mar Møller dybt chokeret tilbage.

Han uddannede Ralf Heinemann tilbage i 1992, var gode venner med ham og har kun lovord til overs for ham.

- Jeg husker ham som en meget hjælpsom fyr. En rigtig ildsjæl, der brændte for at få lov til at hjælpe andre mennesker. Nej, altså, tænk at det er ham, der er blevet myrdet.. det, det ryster mig, siger han tydeligt påvirket til Ekstra Bladet.


Ralf Heinemann fik sin uddannelse hos Carl-Mar Møller

Carl-Mar fortæller om Ralf Heinemann, at han kom til Danmark som barn sammen med sine tyske forældre, og at han havde haft en hård barndom. Måske en af grundene til at han var så engageret i at hjælpe andre unge som voksen.

Læs også: MGP-stjernen: Jeg er ikke skyldig

Terapeuten kan naturligvis ikke sige meget om den konkrete sag, men siger generelt om det faktum, at MGP-stjernen havde mistet kontrollen, da Ralf Heinemann kom for sent til deres møde.

- Det virker meget plausibelt. Er man psykisk syg, er det ofte en helt lille ting af den karakter, der kan få det hele til at vælte. Den unge mand har formentlig følt sig svigtet, siger Carl-Mar.

Sponsoreret indhold