Jeg mistede det hjem og den mor, jeg kendte

Oliver og Suzanne Bjerrehuus.

Oliver og Suzanne Bjerrehuus.

Foto: Mikael Rieck

Oliver Bjerrehuus' verden gik fra spraglet og farverig til sort-hvid, da hans mor, Suzanne Bjerrehuus, fandt sammen med Asger Aamund. 

Det fortæller Oliver i et interview med Euroman

- Jeg er selv skilsmissebarn, og da min mor fandt sammen med Asger Aamund, der mistede jeg det hjem og den mor, jeg kendte, og hende har jeg ikke set siden, fortæller Oliver i interviewet

Han fortæller også, hvordan Suzanne havde været en kreativ mor, og hvordan der havde været fed musik og en lugt af køn i hjemmet.

- Men så flyttede hun sammen med Asger, og så blev verden kold, hun blev konservativ, og vi blev kendte og rige. Verden blev sort-hvid og alvorlig, fortæller Oliver, der stadig tænker tilbage på sin farverige barndom. 

I interviewet fortæller han også om, hvordan han er som far.

- Jeg gad godt være 'rigtig' far, men det er jeg ikke. Jeg er en mandeluder, der kun har haft useriøse job. Jeg har været model, spillet musik og arbejdet i døgnkiosk, fortæller Oliver Bjerrehuus til Euroman.  

Interviewet i Euroman handler om fædre og sønner, så Olivers ældste søn, Oscar, er også en del af interviewet. Han har de seneste år gået i sin berømte fars fodspor. 

I sommer kom det nemlig frem, at Oscar Bjerrehuus også var begyndt at arbejde som model - præcis som sin far.  

 

Modelsønnen var kommet i stald hos modelbureauet Unique Models, hvor han endda var kommet på deres såkaldte "developement board". 

Oscar Bjerrehuus, der er søn af Oliver Bjerrehuus og Anna von Lindholm, postede også selv en række modelbilleder på sin Instagram-profil i den forbindelse.

Artiklen fortsætter efter billedet

@nickydesilva

A post shared by Oscar Bjerrehuus (@oscarbjerrehuus) on

Oscar Bjerrehuus har også haft sin debut som skuespiller. Han var på rollelisten til Vi Unges nye YouTube-serie "Første gang".

Serien handler om seks unge piger og drenge, der går på efterskole, og blandt dem er der et par kendte ansigter. To af skuespillerne - Fanny Bornedal og Jacob August Ottensten – har nemlig spillet med i julekalenderen ”Den Anden Verden”.

Og så har serien også Oscar Bjerrehuus på rollelisten – Oscar er søn af modellen Oliver Bjerrehuus.

Serien hedder ”Første Gang”, fordi den handler om nogle af de første gange, man oplever, når man er teenager – forelskelse, hjertesorg, de bedste veninder og meget mere.

Serien vil blive vist på Vi Unges YouTube-kanal. Du kan læse mere om serien lige her

Se nogle af Oliver Bjerrehuus' mange tatoveringer i galleriet herunder

Oliver Bjerrehuus' mange tatoveringer

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close