Nyheder9. august 2018

Blachman: Jeg kan suge en lille smule af hyggen ud af TV 2

Blachman er klar til endnu en gang at indtage dommerstolen i "X Factor" - denne gang på TV 2
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20180808_pg_x_factor_2019_0127_1.jpg
 Foto: Peter Grosen

Når "X Factor" i det nye år ruller over skærmen på TV 2, bliver det 55-årige Thomas Blachmans 11. sæson som dommer i det voldsomt populære underholdningsformat.

Og selvom programmet går fra at blive sendt på DR1 til TV 2, så mener den rapkæftede dommer ikke, at der kommer til at være den store forskel for seerne.

- Når jeg render rundt bag kulisserne, så kan jeg egentlig ikke kende forskel, om det er Danmarks Radio eller TV 2, fordi det er de samme folk. Så i sidste ende så tror jeg bare, det er et lille logo oppe i hjørnet, der gør forskellen, slår den rutinerede "X Factor"-dommer fast, da SE og HØR møder ham til "X Factor"-pressemøde.

Blachman har også et godt bud på, hvorfor TV 2 gerne har ville have ham med over på "X Factor", når det fremover bliver sendt på en konkurrerende kanal.

- De har jo ville have mig, fordi de også godt ved, hvad jeg kommer med. Jeg kommer med mig selv, et fuldstændigt ærligt menneske, som ikke kan manipuleres eller blive fortalt, hvad jeg skal gøre. Der kommer ikke til at være nogen til at bestemme, hvad jeg gør eller ikke gør, lyder det på sædvanlig Blachman-facon.

Blachman mener også, at han kan have samme effekt på TV 2, som han har haft på DR 1.

- Måske synes de, det er en modernisering til deres kanal ved at anbringe mig i de her vigtige timer. Det kan være noget, de har brug for. Det samme gjorde man på Danmarks Radio, vurderer Blachman.

- Jeg kan suge en lille smule af hyggen ud af TV 2 måske, tilføjer han.

Du synes simpelthen, det er for hyggeligt?

- Jeg har min egen måde at lave TV på, og det, tror jeg, ville være sindssygt klædeligt. Det var det for Danmarks Radio, lyder svaret fra Blachman.

- Min naturlighed og manglende evne til at stivne og blive falsk er gavnlig for TV 2, det er helt sikkert, slår han fast.

Se hele interviewet med Thomas Blachman her:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold