Nyheder12. juni 2015

Mascha Vang: Jeg har fået en invitation fra Lars Løkke Rasmussen

Den labre blogger ved ikke helt, om hun er beæret eller skuffet over tilbuddet fra Venstres formand
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bb-75011.jpg
 All Over

- Jeg har modtaget en invitation af Lars Løkke Rasmussen om en lille løbetur her op til valget, skriver Mascha Vang på sit blog under billedet af en mail fra Lars Løkke Rasmussen.

https://imgix.seoghoer.dk/mascha.jpg
 Mascha Vang/maschavang.dk

Men den smækre mediedarling ved ikke helt, om hun skal beæret eller skuffet over invitationen fra Venstres formand, der afslører, at han ikke følger godt nok med på hendes blog.

- Altså det er ikke bare os to, ham og mig (allerede dér er jeg skuffet). Det er jeg da som sådan egentlig beæret over, at man har haft mig i tanke. Men så bliver jeg altså også en aaaanelse skuffet, for trofast og dedikeret læser af min blog er han åbenbart ikke. Han er hvert fald tydeligvis uvidende om, at jeg slet ikke kan løbe. Følger manden dog slet ikke med??! Når jeg ikke kan bestige et par Louboutins eller jogge mig til bikiniform, hvordan i alverden skulle jeg så kunne løbe en tur med ham og Venstre? lyder ordene fra Mascha Vang, der forstuvede sin fod for en måned siden og derfor hverken kan gå i højhælede sko eller løbe med statsministerkandidaten.

Til gengæld har den dejlige brystbombe, der selv er erklæret tilhænger af blå blok, et alternativt forslag til, hvordan Lars Løkke Rasmussen får hende med på sin løbetur.

- Med mindre han har en trækvogn med til mig, så kan vi da godt tale om det, lyder hendes bud på en løsning.

Sponsoreret indhold