Nyheder9. oktober 2015

Ena: - Jeg er pissestolt af at være en rund kvinde

”Vild med dans”-deltageren modtog efter fredagens svingom en hadebesked på sin private Facebook. En ukendt kvinde kaldte Ena Spottag tyk. Men der skal mere end det til at slå den nyudklækkede danserinde ud af takt.
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ena_og_thomas.jpg
 Claus Poulsen

Af Martha Mølgaard

Ena Spottag har de sidste mange fredage ført sig frem på dansegulvet med partneren Thomas Evers Poulsen. Danseglæden stoppede desværre for en stund, da der tjekkede en særdeles ubehagelig besked ind i den populære skuespillerindes Facebook-indbakke.

Beskeden var fyldt med hadske kommentarer om Ena Spottags vægt. Men skuespillerinden nægter at være forsvarsløs og skynder sig at argumentere for, hvordan hendes og andre kvinders former kan være helt lige så smukke som en talje på 65cm.

- Jeg ser mig selv som værende repræsentant for, at man skal have lov til at være den, man er. Jeg føler pludselig, at jeg bærer min krop helt anderledes, og jeg er pissestolt af at være en rund kvinde, udtaler Ena Spottag til TV 2.

Spottag gav TV 2 hele smøren om, hvordan stjerneni ”Badehotellet” er repræsentant for et opgør med model idealet, da Ena valgte at kommentere på den tarvelige besked, hun fik, efter hun viste sig på ”Vild med dans”-gulvet i fredags.

En kvinde, som skuespillerinden ikke kender, skrev flere hånlige kommentarer – særlig rettet mod Ena Spottags krop:

- Folk der er så tykke de plejer ikke at udstille sig på den måde du gør, står der ifølge i det hadefulde brev, som Ena Spottog efterfølgende lagde på sin Facebook-væg.

- Du var pisse elendig da du startede men kom dog lidt efter det på et tidspunkt. Men jeg fatter ikke du er der endnu. Det er skide sjovt at se en tyk danse så fortsæt du bare vi andre har lidt at grine af hahaha, lyder det videre i det hadefulde brev.

Men sådan en besked har ikke slået den nyudklækkede danserinde ud af takt. I aften skal hun igen en tur på dansegulvet, når ”Vild med dans” løber over skærmen kl. 20.00.

Sponsoreret indhold