Nyheder17. marts 2016

Christiane Schaumburg-Müller: Jeg er en sucker for børn

Den 34-årige nyskilte Christiane Margueritte Schaumburg-Müller er tosset med babyer, børneudstyr og fødsler
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/christiane_schaumburg_muller.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Sidste år blev den skønne TV-darling single, da hun og rapperen L.O.C. efter to et halvt års ægteskab blev skilt fra hinanden.

Men singletilværelsen betyder ikke, at den 34-årige skønhed er holdt op med at drømme om at blive mor til en lille nuttet guldklump.

På sit kvindeunivers ChriChri giver hun tydeligt udtryk for, hvor glad hun er for de små størrelser:

– Jeg er en sucker for babyting! Typen der kan stå og dvæle ved babytøj i størrelse 0-18 måneder og sige nåååååårh, ejjjj, se denne her, nåååårh hvor CUTE, skrev hun for nylig på ChriChri, hvor hvor hun sælger ”barnets første bog” og illustrationer lavet af kunstneren Simone Thorup Eriksen.

– Sådan havde jeg det også med Simones tegninger. Jeg så straks for mig, hvordan min egen babys værelse, når den dag kommer, skulle være plastret ind i Simones tegninger.

Men det er ikke kun babyudstyr, der kan få Christianes æggestokke til at klapre. Hun har også tidligere fortalt, at hun elsker at se National Geographic-programmet ”4 babyer i sekundet”, der handler om fødsler.

– Jeg er også en sucker for babyer!!! Findes der noget så lykkeligt som en fødsel? Hmm... Jeg ved det jo ikke, men når man ser programmet, er man i hvert fald ikke i tvivl om, at en fødsel er et følelsesmæssigt højdepunkt i livet, lyder det fra den skrukke blondine.

Sponsoreret indhold