Jeanette Ottesen: Jeg lugter af sved

Singlepigen Jeanette Ottesen får masser af tilbud fra mænd.

Singlepigen Jeanette Ottesen får masser af tilbud fra mænd.

Foto: All Over

Hele Danmarks supersprinter er gravid og har indstillet karrieren på ubestemt tid, men det er ikke ren idyl at have en lille baby inde i maven.

Det skriver hun selv på sin blog, hvor hun remser op, hvordan de første måneder er gået, samt fortæller at hun tidligere duftede godt, men det nu er fortid. 

- Jeg bliver seriøst mindre og mindre feminin og kan nærmest ikke kigge mig selv i spejlet længere. Jeg kan bare ikke følge med mere, jeg er simpelhent for træt til at gå op i mig selv for tiden, så jeg halter altså lidt efter. Jeg får ikke trænet (fordi jeg har været mega syg) og jeg magter slet ikke at gøre noget ud af mig selv. Stakkels Marco, han er meget vant til en velduftende, ren og velklædt kæreste, og nu, ja, ikke det i hvert fald… Jeg lugter af sved 90% af tiden, jeg magter ikke at gå i bad hver dag, og jeg kan ikke passe noget af mit tøj længere (kan ikke finde noget pænt graviditetstøj). Alt i alt, super frustrerende, skriver den kommende mor. 

Det er dog ikke helt skidt det hele. I hvert fald er Jeanette Ottesens kæreste, som hun skal giftes med sommeren 2018, blevet rigtig glad for at Ottesens bryster vokser og vokser. 

- Ud over det, så har jeg aldrig i mit liv haft så store bryster som nu, det er jo fuldstændig vanvittigt. Jeg har altid haft meget små faste bryster (hvis man overhovedet kunne kalde dem bryster), og havde faktisk set frem til at jeg den dag blev gravid og det hele ville vokse en lille smule, MEN jeg skal sgu da lige love for at ’en smule’ slet slet ikke kan gøre det. Og bliver de ved med at vokse sådan hele graviditeten? –det er jo det vildeste! Ret utroligt hvad kroppen kan. Marco er vild med det, men har kan seriøst lige prøve på at komme for tæt på dem! De er så ømme, at de snart springer, afslører svømmebaben.

Den danske OL-medaljevinder er fire måneder inde i sin graviditet og det har været utroligt hårdt for kroppen afslører hun. Men selvom det at ligge ned på sofaen giver dårlig samvittighed efter en lang karriere som elitesvømmer, 

- jeg kan faktisk godt vende mig til ikke at lave noget, haha, det er virkelig intet problem at ligge på sofaen og stene serier og snacke en masse lækkert, skriver hun.

Se flere billeder af Jeanette Ottesen i galleriet herunder

Jeanette Ottesen

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close