Nyheder5. september 2018

Jeanette Ottesen afslører hvornår de skal have barn nr. to

Der kommer til at gå et godt stykke tid, inden datteren Billie-Mai bliver storesøster
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20180808_wen_-_skanderborg_130.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Jeanette Ottesen blev mor for første gang i december sidste år, og selvom hun gerne vil have flere børn sammen med gemalen Marco Loughran, så kommer det ikke til at blive lige foreløbigt.

Svømmestjernen skal nemlig lige svømme OL først. Hvis hun altså kvalificerer sig.

- Jeg skal lige svømme OL. Så efter OL, fortæller Jeanette Ottesen, da SE og HØR spørger hende, om parret har snakket om at få et barn mere.

Datteren Billie-Mai kommer altså til at være enebarn i et par år.

Næste OL bliver afholdt i Tokyo i 2020.

Lille Billie-Mai er efterhånden blevet otte måneder gammel, og Jeanette kan slet ikke stå for datteren.

- Hun har allerede en sygt fed personlighed. Jeg tror, at hun bliver den sjove pige i klassen, fortæller hun.

Artiklen fortsætter efter billedet

Jeanette Ottesen har tidligere været meget åben omkring, at hun og datteren fik en lidt hård start.

- Da B blev født, vejede hun 3492 gram, og blot 2 1/2 dag efter vejede hun kun 3100 gram, og samtidigt med det havde hun så udviklet gulsot. Jeg blev noget forskrække,t da vi fik disse nyheder, da jeg egentligt troede at alt gik som det skulle, fortalte Jeanette Ottesen i blogindlægget.

En af grundene til, at datteren tabte sig så meget var, at mælken i Jeanettes bryster ikke var begyndt at løbe, og derfor troede hun, at datteren fik den mælk, som hun havde brug for.

23. december måtte den lille familie så en tur forbi hospitalet igen for at blive tjekket ordentligt igennem.

At datteren ikke havde fået nok mad og havde udviklet gulsot, gjorde, at Jeanette følte, at hun ikke havde gjort det godt nok som mor.

- Jeg sad med følelsen af, at jeg ikke havde gjort et godt nok stykke arbejde som mor. Jeg havde ikke givet mit barn noget mad i 2 dage!!! Altså hun har nok fået lidt råmælk, men det har satme ikke været meget. Og så oven i hatten havde hun fået gulsot. Total fiasko følte jeg, skrev Jeanette i blogindlægget og fortsatte:

- Jeg blev rigtig ked af det, da det her lille væsen jo er top afhængig af én, og bogstaveligt talt ikke kan klare sig uden nogen tager sig af hende.

Vil smide de sidste kilo

Jeanette Ottesen fortalte i august, at hun var tæt på at være tilbage på den vægt, hun havde, inden hun blev gravid.

- Nu er det simpelthen nok! Jeg kan ikke komme af med de sidste tre kg, så mor her skal altså på kur, skriver elitesvømmeren på sin blog, hvor hun også understregede, at hun normalt ikke er fan af slankekure.

Ottesen fortalte også, at hun ønskede at smide de sidste overskydende kilo, så hendes svømmetræning igen kunne fungere helt optimalt.

- Min perfekte træningsvægt har de sidste fem år heddet 74 kilo. Igår morges vejede jeg 77,7 kg. Såååå ja, der skal ske noget nu. Jeg tog næsten 28 kg på under min graviditet, og de første 25 kilo var super nemme at smide, men nu har jeg stået stille med vægten i lidt over en måned, fortalte Jeanette Ottesen på sin blog.

Sponsoreret indhold