Nyheder9. juni 2017

Janni Spies: Viser sin brasilianske kæreste frem

Janni Spies afslørede sidste år, at hun havde fået ny kæreste – ham havde hun med til indvielsen af en ny udstilling om hendes afdøde eksmand, Simon Spies
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tt1.jpg
 (Foto: All Over)

Rejsekongen Simon Spies startede sin virksomhed, så almindelige mennesker ”kunne rejse ud og blande kromosomer”, og den del ser det ud til, at Janni Spies har taget til sig.

For efter det mislykkede ægteskab med finansmanden Christian Kjær fik Janni Spies sidste år en ny kæreste i brasilianske Roberto, som også var med til at hylde Simon Spies til åbningen af særudstillingen ”Simon Spies Helsingør-drengen der fik vinger”, som skal køre de næste to år i netop rejsekongens hjemby, Helsingør.

– Det går godt med Roberto. Vi tager det stille og roligt, så tiden vil vise, om vi flytter sammen, sagde Janni Spies, da SE og HØR mødte hende til indvielsen af den nye udstilling om hendes afdøde eksmand.

Udover at have den 20 år yngre kæreste ved sin side, havde Janni også selskab af 27-årige Michala Kjær og Christopher Kjær på 20 år.

Simon Spies startede sit rejseselskab i 1956 og stod i spidsen for det helt frem til sin død i 1984 – ofte med provokerende happenings for at komme i pressen.

– Simon gjorde epokegørende og kontroversielle ting. Han var forud på mange områder, siger Janni om sin berømte eksmand.

Se billedet af Janni Spies og hendes kæreste herunder:

https://imgix.seoghoer.dk/1_33.jpg
 Foto
Med Simon Spies spejdende mod horisonten åbnede Janni Spies, hendes kæreste Roberto samt Michala og Christopher Kjær en ny udstilling om rejsekongen. (Foto:Kaspar Wenstrup)

Læs mere om Kjærfamilien i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold