Nyheder17. august 2013

Janni Spies: Derfor flytter jeg

Jetsetteren taler ud om sine nye boligplaner
Af af
Janni Spies er klar til et nyt eventyr
Janni Spies er klar til et nyt eventyr
 Foto: All Over
Det er efterhånden nogle måneder siden, at Janni Spies investerede i en ny lækker bolig i Klampenborg, der skal erstatte hendes noget mindre luksuriøse rækkehus i Hørsholm.

Jetsetteren er dog ikke flyttet ind endnu - og selvom der er lange udsigter til netop det projekt, generer det hende ikke.

- Jeg er ikke flyttet endnu, og det er bestemt ikke oppe over. Jeg har ikke overtaget huset, og det skal også lige males osv. Der går i hvert fald lige nogle måneder endnu, fortæller hun til Seoghør.dk og fortsætter:

- Jeg har været rigtig glad for at bo i mit lille hus, og selvom der kommer flere kvadratmeter, skal jeg ikke ud og have en hel masse nye ting, lyder det fra Janni Spies.

Denne kendis havde et udenlandsk eventyr

Det var lidt af en overraskelse, da den 50-årige mangemillionær besluttede at flytte i et rækkehus efter sine mange år på Sandbjerggaard, og samtidig valgte at forære sin datter Michala Kjær en kæmpe pragtvilla i Hellerups ambassadekvarter.

Men det var alt sammen en del af en proces, forklarer hun.

- Det var et eventyr at bo i Hørsholm, og nu starter jeg et nyt. Jeg er et andet sted i mit liv lige nu, retssagen er slut, og så fandt jeg huset, og det forelskede jeg mig i, siger hun.

De ekstra kvadratmeter er dog bestemt ikke indkøbt for at en ny mand skal flytte ind hos Janni Spies.

- Men jeg er ikke forelsket i andet. Der er ikke en ny kærlighed i mit liv, griner hun afslutningsvis.

Hun havde et royalt eventyr

Sponsoreret indhold