Janni Pedersen: Den sejeste bedstemor

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Det er en smal sag at fylde 50, når man er et godt sted i livet.

Sådan siger TV2's ukronede krimidronning Janni Pedersen, da SE og HØR møder hende til en snak.

For en lille måned siden blev Janni bedstemor. Hendes mand Kims søn blev  far til lille Ada, og Janni lægger ikke skjul på, hvor meget lykke, det nye familiemedlem har tilført livet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

– Jeg er blevet bedstemor. Det er det største. Det er faktisk første gang, jeg ikke tuder, mens jeg taler om det, griner hun. (Foto: Kaspar Wenstrup) 

– Jeg ser jo glæden i min mands blik, fordi han er blevet farfar, og jeg ser min datter være faster. Så jeg ser det igennem et helt andet perspektiv, end jeg gjorde, da vi fik Nanna. Så er der dobbelt op på glæde. Og jeg bliver verdens sejeste bedstemor, siger hun og fortsætter.

– Man går og gør sig alle mulige skønne, skønne forestillinger, fordi man ved, hvor fedt et liv det bliver. Det er meget dejligt. Det er faktisk først nu, at jeg ikke tuder, når jeg taler om det, lyder det fra Janni med et grin.

TV2-værten har ingen kvaler over at have rundet det skarpe hjørne den 14. juni.

– Jeg tænker, at når man er der, hvor jeg er, bliver det også sjovt at fylde 60. Det bliver sjovt at se, hvad det er, der kommer, og se, hvad min datter Nanna udvikler sig til. Og så se lille Ada vokse op også – så bliver det helt noget sødsuppepis, griner Janni og understreger, at sådan er hun i virkeligheden ikke.

Nyt kapitel

I 23 år har Janni dannet par med Politiken-journalisten Kim Faber.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Janni har dannet par med Kim Faber, der er Politiken-journalist, i 23 år. (Foto: Mikael Rieck)

I næsten lige så mange år har hun rapporteret fra retssager og dykket ned i mordgåder, rockerkrige og bandekonflikter på ”Station 2”.

Næste år åbner hun og manden et nyt kapitel i deres mangeårige partnerskab, når de springer ud som forfattere.

– Vi udgiver en krimi til foråret. Vi er ved at skrive slutningen nu.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close