Nyheder 31. oktober 2010

Janni Kjær: Tager hævn

”Spies”-arvingen har fået nok af at være pæn pige og kæmper mod eksmanden om millionerne
Det er snart 2 år siden Christian og Janni gik fra hinanden, men Janni nægter stadig at underskrive skilsmissepapirerne.
Det er snart 2 år siden Christian og Janni gik fra hinanden, men Janni nægter stadig at underskrive skilsmissepapirerne.
Foto: All Over

Efter i hele sit 48 år lange liv at have været den "pæne pige" og forsøgt at leve op til andres krav, siger Janni Kjær nu stop.

Læs også: Janni og Christian Kjær: Slås om millionerne

Hendes skilsmisse fra ægtemanden Christian Kjær er endt i en bitter strid om parrets mange millioner, og det ser ikke ud til, at Janni villigt giver efter for eksmandens krav.

Janni nægter nemlig at underskrive skilsmissepapirerne, fordi hun mener, hun med sine penge har betalt ombygninger for millioner på parrets tidligere fælles hjem i Nordsjælland. Det skriver B.T..

- Jeg ved ikke, hvad der sker for Janni. Jeg forstår simpelthen ikke, hvad det er, hun gerne vil opnå, fortæller Christian Kjær til B.T..

Læs også: Janni Kjær: Ciao Christian

Det vurderes at Janni og Christian hver især er god for cirka 500.000.000 kroner, så der er ingen tvivl om, at striden om millionerne til renoveringen af huset mere er end principsag for Janni Kjær.
Sponsoreret indhold