Nyheder16. oktober 2010

Janni og Christian Kjær: Slås om millionerne

Rigmands-ægteparret er endnu ikke blevet skilt, fordi de ikke kan blive enige om at dele formuen
Det er 2 år siden Janni og Christian meddelte, at de gik fra hinanden, men parret er officielt stadig gift
Det er 2 år siden Janni og Christian meddelte, at de gik fra hinanden, men parret er officielt stadig gift
 Foto: All Over

Det er snart 2 år siden Danmarks engang rigeste ægtepar, Janni og Christian Kjær, flyttede fra hinanden, og selv om der ikke er nogen tvivl om, at parret endegyldigt er færdige med hinanden, er skilsmissen endnu ikke gået igennem.

Læs også:
Janni Spies Kjær: Ciao Christian

Nu beskylder Christian Kjær sin hustru for at trække sagen i langdrag på grund af en pengestrid.

- Jeg ved ikke, hvad der sker for Janni. Jeg forstår simpelthen ikke, hvad det er, hun vil opnår. Hun og hendes rådgivere må have en skjult dagsorden, og selvfølgelig handler det om penge, siger Christian Kjær til B.T..

Læs også: Janni Kjær: Skal skilles

Men da Janni og Christian blev gift i 1988 underskrev parret en ægtepagt med særeje.

- Vores ægtepagt er meget klar og præcis. Jeg mener ikke der er noget som helst at komme efter, og som jurist tager jeg det ganske roligt. Men det ville da være rart at få lukket det kapitel, der hedder vores ægteskab, helt, fortæller Christian Kjær, der danner par med den iranskfødte læge Susan Astani.

Læs også: Janni Kjær: Flytter i rækkehus

Det vurderes at Christian og Janni hver især er god for omkring 500.000.000 kroner, så derfor tyder det ikke på, at Janni har en akut mangel på penge. Da hendes eksmand, rejsekongen Simon Spies, døde i 1984 overlod han hende en formue på mindst 800 millioner kroner og hun har for nyligt solgt aktier til en værdi af 69 millioner kroner i selskabet NKT, hvor Christian Kjær er bestyrelsesformand.


Sponsoreret indhold