Jamie Talbot: Misforstået arrogance

Jamie Talbot

Jamie Talbot

Foto: Mikael Rieck)

”X Factor”-Jamie kan ikke skjule, at han er en fyr, som tror på sig selv.

Og den styrke er, af mange, blevet opfattet som arrogance.

– Hvis du lægger timerne i det, så bør du gå på scenen med selvtillid. Hvis du går på scenen med tvivl, så er det nok fordi, du ikke har øvet nok. Og ellers er der måske noget galt på dagen. Hvis du øver dig nok, burde du gå på scenen med selvtillid, fortæller Jamie Talbot og fortsætter:

- Jeg er nok den type, der lægger nervøsiteten til siden. Og det kan virke arrogant, lyder det fra den 29-årige musiker, som møder SE og HØR på sit stamsted, Kaffedepartementet, i Københavns nordvestkvarter.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Jamie Talbot

Jamie Talbot har måttet finde sig i at blive kaldt arrogant på de sociale medier. (Foto: Mikael Rieck)

Remees ”X Factor”-håb har dog også modtaget mange positive tilkendegivelser for sin overskudsagtige måde at performe på.

– Der er mange, der har sagt, at man kan se, at jeg har det fedt på scenen. Og måske virker jeg selvsikker, men det er fordi, jeg har forberedt mig. Bagefter sidder jeg og hepper på alle de andre. Så min attitude er jo ikke arrogant ellers, siger Jamie. 

Selvom han bor i København, formår Talbot stadig at være forsanger i sit og farens band.

– Vi har altid jammet, men så dannede vi et band. Jeg blev forsanger, og nu har vi bandet Staying Alive (Bee Gees Tribute). Vi har spillet en del rundtomkring i landet. Min debut var på Sorø Festival foran 5000 mennesker. Det var rimelig hjernedødt. Jeg glemmer ikke bandet bare på grund af ”X Factor”, erklærer Jamie Talbot, som du kan opleve igen fredag aften klokken 20 på DR1. 

Læs mere om Jamie Talbot og X Factor i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu. 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close