Nyheder26. november 2012

Jackie Navarro: Gravid igen

Den smukke model venter sit andet barn
Jackie Navarro har holdt på sin hemmelighed i tre måneder. Også sidst i oktober da hun var til premiere på "Operation Argo".
Jackie Navarro har holdt på sin hemmelighed i tre måneder. Også sidst i oktober da hun var til premiere på "Operation Argo".
 Foto: All OverDet er en lykkelig Jackie Navarro, der netop har afsløret en hemmelighed på sin blog.

- Det har været utroligt svært for mig at skjule min graviditet. Både fordi jeg har været så træt, men også fordi jeg har skulle skjule min glæde overfor jer og mine venner og bekendte. Den eneste ting jeg havde at sige var - Åh gud hvor er jeg træt! Men jeg skal jo være mor igen igen, og jeg glæder mig helt vildt, skriver den vordende mor.

Jackie Navarro: Dyr barneunderholdning

- Jeg er i dag 12 uger plus 5 dage og har allerede taget 3 kg på - det sidder på maven. Yes, endelig kan jeg afsløre det og være mig selv, skriver hun og fortæller samtidig, at hun i går faldt i søvn på sofaen kl. 20.30.

Seoghør.dk fangede Jackie inden hun annoncerede graviditeten, og da kunne hun ikke skjule sin begejstring over tanken om flere børn.

- Vi skal helt sikkert have et par ekstra børn. Hvis den næste er en pige, så kan det godt være, at vi stopper her, men er det en dreng, skal vi uden tvivl have en tredje. Jeg vil have en pige, men jeg er jo også kun 25 år, så der er god tid, fortalte hun.

Jackie Navarro har i forvejen sønnen Theodor på to år.

Jackie Navarro vinker farvel til brysterne

Sponsoreret indhold