Nyheder 25. november 2012

Jackie Navarro: Dyr barneunderholdning

Den tidligere brystbombe forstår virkelig at forkæle sin toårige søn
Af af
Jackie Navarro sparer ikke på pengene, når det kommer til sønnike
Jackie Navarro sparer ikke på pengene, når det kommer til sønnike
Foto: All OverMens de fleste forældre holder sig til farvelade eller dublo, når deres børn er i toårs-alderen, så har Jackie Navarro et helt andet bud på den perfekte underholdning.

Hun og ægtemanden har nemlig investeret i en iPad til den ganske unge dreng.

- Vi skal på ferie nu her, og så tænker jeg, at det er jo en nem måde at underholde ham på, fortalte den smækre mor, da seoghør.dk mødte hende til reception for smykkefirmaet Spinning Jewelry.

Og hvis nogen tvivler på en toårigs evner til at styre så teknologisk en ting, så kan Jackie forsikre om, at det går strygende.

Jackie Navarro: Det tænder mig helt vildt

- Han sidder bare og trykker og laver puslespil, spiller spil osv. Han bruger jo også telefonen til at lege med. Han har jo set iPhones siden han blev født nærmest, så det er helt naturligt for ham, forklarer den 25-årige fru Navarro.

- Det er så sødt. Siden han fik den, så sidder han om morgenen og siger, at han gerne vil tegne. Og så i stedet for at bruge tuscher og sådan noget, mens vi sidder og spiser morgenmad, så får han sin iPad. Så er der ikke udskiftning af papir og ting ud over det hele.

Vi bruger selvfølgelig stadig den gammeldags måde stadig - men nu veksler vi, afsluttede hun.

Jackie Navarro: Lir med postbuddet

Sponsoreret indhold