Nyheder 18. december 2012

Jackie Navarro: Forkælet fødselar

Efter en skøn ferie i Egypten, vendte baben hjem til en flot 26 års-dag
Af af
Labre Jackie Navarro bliver forkælet på sin fødselsdag.
Labre Jackie Navarro bliver forkælet på sin fødselsdag.
Foto: Kaspar Wenstrup

Smukke Jackie Navarro har svært ved at få armene ned på sin 26 års fødselsdag i dag.Netop hjemvendt fra ferie og 30 grader i Egypten skal den smukke pige nemlig fejres - eller måske ...- Jeg skal faktisk ikke det store i dag. Det tror jeg i hvert fald ikke, medmindre der venter mig en surprise inde hos min søster i aften. Det kan man jo ikke vide. Og jeg har lidt en fornemmelse af, at noget skal ske, fortæller skønheden til seoghoer.dk.Jackie er under alle omstændigheder sikker på, at det bliver en dejlig aften med familien.Jackie Navarro: Gravid igenOg gaver har hun også høstet i rigelige mængder.- Jeg har jo fået en lille bil i gave og et Vordingborg køkken. Et lækkert et af slagsen. Så lige nu skal jeg ordne det sidste, så køkkenet kan blive sat op.Min stueetage er lidt sart, fordi mit egetræsgulv lige er bejdset. Så jeg skal have dækket gulvet af. Det er, hvad der sker her til formiddag, griner Jackie.

-Jeg føler mig jo ikke et år ældre, og om fire år fylder jeg 30. Årene forsvinder lynhurtigt, når man har en søn og en baby på vej, en virksomhed, hus, hund, have, jobs og et travlt liv.(Foto: Privat)

En glad lille familie, Jackie, Niels og Theodor er klar til fødselsdag. (Foto: Privat)Jackie Navarro vinker farvel til brysterne

Sponsoreret indhold